Real Madrid l-a semnat pe fostul tehnician al lui Everton ca soluție de urgență după plecarea lui Zidane. La momentul respectiv Florentino Perez a avut alte priorități, dar, cum acestea nu s-au concretizat, a mizat pe revenirea italianului. Cei doi au avut o relație bună în precedentul mandat al lui Ancelotti pe Bernabeu și avea suficientă experiență să gestioneze lucrurile după perioada excepțională avută de gruparea blanco sub comanda lui Zidane.
Chiar dacă formația din capitala Spaniei va lua probabil titlul în La Liga, fotbalul etalat a fost unul destul de "sărac", iar nemulțumirile lui Florentino Perez au tot crescut în ultimele luni. Superioritatea lui PSG, din manșa tur a optimilor Champions League, a fost atât de mare încât Florentino Perez a înțeles că italianul nu este persoana potrivită pentru a reconstrui Realul.
"Florentino se gândește să-l dea afară pe Ancelotti în vară", e titlul dat de sport.es, care apoi adaug: "La Madrid este o furie monumentală pentru imaginea pe care a avut-o echipa împotriva lui PSG. Șefii clubului cred că metodele lui Ancelotti nu mai funcționează și ar miza pe o schimbare, pentru sezonul viitor".
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
CITEȘTE ȘI:
ELLIOTT A SCRIS ISTORIE PENTRU LIVERPOOL ÎN VICTORIA CU INTER DIN CHAMPIONS LEAGUE! CE RECORDURI A DOBORÂT

Klopp, marele pariu al lui Real Madrid. Pochettino, varianta "B"

Florentino Perez se gândește la un antrenor mai modern și Jurgen Klopp e, din acest punct de vedere, candidatul ideal. Germanul are însă contract cu Liverpool până în 2024 și va fi aproape imposibil de adus.
Soluția aceasta ar fi excelentă pentru Real și din alt punct de vedere, dincolo de calitățile tehnico-tactice incontestabile ale germanului. Jurnaliștii de la sport.es au scris ieri că Mbappe nu mai e deloc convins de oportunitatea transferului pe Bernabeu, în contextul în care francezul a vorbit foarte mult cu Klopp în ultima perioadă, neamțul încercând să îl atragă spre Liverpool. Cei doi au filosofii similare despre fotbal, iar vârful lui PSG a fost încântat de proiectul prezentat de tehnicianul de pe Anfield. În contextul în care germanul ar ajunge în capitala Spaniei, Mbappe nu ar mai avea vreun dubiu și ar semna cu echipa lui Florentino Perez.
Trebuie spus, totuși, că sunt șanse destul de mici ca Jurgen Klopp, văzut ca un zeu la Liverpool, să fie adus în vară la Real Madrid. Varianta "B" a lui Perez, conform sursei citate, este Mauricio Pochettino, tehnicianul lui PSG. Acesta e curtat insistent și de Manchester United și a mai fost pe lista lui Real Madrid în trecut, după plecarea lui Zidane de la club.
Premier League
Klopp, discurs fabulos despre plecarea lui Mane la Bayern! Germanul, reverență în fața fostului elev
22/06/2022 LA 13:18
Ligue 1
Cât trebuie să plătească PSG pentru a-și schimba antrenorul! Ce sumă trebuie să-i achite lui Nice
20/06/2022 LA 13:39