Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mutarea incredibilă a lui Florentino Perez. Sport.es: Ancelotti, OUT, Real e all-in pentru un antrenor uriaș

Cristian Mihală

Publicat 17/02/2022 la 10:21 GMT+2

Carlo Ancelotti ar putea fi sacrificat de Florentino Perez în varăș. Președintele lui Real Madrid nu mai crede în calitățile italianului, pe care nu îl consideră un antrenor actual. Klopp e primul pe lista "galacticilor", dar neamțul va fi foarte greu de adus.

Carlo Ancelotti y Florentino Pérez

Credit imagine: EFE

Real Madrid l-a semnat pe fostul tehnician al lui Everton ca soluție de urgență după plecarea lui Zidane. La momentul respectiv Florentino Perez a avut alte priorități, dar, cum acestea nu s-au concretizat, a mizat pe revenirea italianului. Cei doi au avut o relație bună în precedentul mandat al lui Ancelotti pe Bernabeu și avea suficientă experiență să gestioneze lucrurile după perioada excepțională avută de gruparea blanco sub comanda lui Zidane.
Chiar dacă formația din capitala Spaniei va lua probabil titlul în La Liga, fotbalul etalat a fost unul destul de "sărac", iar nemulțumirile lui Florentino Perez au tot crescut în ultimele luni. Superioritatea lui PSG, din manșa tur a optimilor Champions League, a fost atât de mare încât Florentino Perez a înțeles că italianul nu este persoana potrivită pentru a reconstrui Realul.
"Florentino se gândește să-l dea afară pe Ancelotti în vară", e titlul dat de sport.es, care apoi adaug: "La Madrid este o furie monumentală pentru imaginea pe care a avut-o echipa împotriva lui PSG. Șefii clubului cred că metodele lui Ancelotti nu mai funcționează și ar miza pe o schimbare, pentru sezonul viitor".
CITEȘTE ȘI:

Klopp, marele pariu al lui Real Madrid. Pochettino, varianta "B"

Florentino Perez se gândește la un antrenor mai modern și Jurgen Klopp e, din acest punct de vedere, candidatul ideal. Germanul are însă contract cu Liverpool până în 2024 și va fi aproape imposibil de adus.
Soluția aceasta ar fi excelentă pentru Real și din alt punct de vedere, dincolo de calitățile tehnico-tactice incontestabile ale germanului. Jurnaliștii de la sport.es au scris ieri că Mbappe nu mai e deloc convins de oportunitatea transferului pe Bernabeu, în contextul în care francezul a vorbit foarte mult cu Klopp în ultima perioadă, neamțul încercând să îl atragă spre Liverpool. Cei doi au filosofii similare despre fotbal, iar vârful lui PSG a fost încântat de proiectul prezentat de tehnicianul de pe Anfield. În contextul în care germanul ar ajunge în capitala Spaniei, Mbappe nu ar mai avea vreun dubiu și ar semna cu echipa lui Florentino Perez.
Trebuie spus, totuși, că sunt șanse destul de mici ca Jurgen Klopp, văzut ca un zeu la Liverpool, să fie adus în vară la Real Madrid. Varianta "B" a lui Perez, conform sursei citate, este Mauricio Pochettino, tehnicianul lui PSG. Acesta e curtat insistent și de Manchester United și a mai fost pe lista lui Real Madrid în trecut, după plecarea lui Zidane de la club.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo