Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noul Real "galactic": 3 fotbaliști world-class vin pe Bernabeu gratis. Cum va arăta echipa genială a lui Perez

Cristian Mihală

Actualizat 05/11/2021 la 07:50 GMT+2

Antonio Rudiger este ultimul fotbalist convins de Real Madrid să semneze. Și fundașul german va ajunge gratis sub comanda lui Ancelotti, așa cum se va întâmpla, foarte probabil, cu Mbappe și Pogba.

Carlo Ancelotti, Florentino Perez, Real Madrid

Credit imagine: SNTV

După două ferestre de transferuri de vară în care Real Madrid a mișcat foarte puțin pe piața de mercato, Florentino Perez pregătește pentru 2022 nu mai puțin de 3 lovituri.
Pogba și Mbappe își vor încheia socotelile cu United și PSG și nu mai pot fi ținuți și, potrivit Mundo Deportivo, președintele de pe Bernabeu a făcut suficient pentru a obține acordul verbal al acestora pentru transfer. Astfel, din ianuarie, cei doi francezi vor semna cu Real Madrid, urmând a se alătura lotului lui Ancelotti din vară.
CITEȘTE ȘI:

Rudiger, foarte aproape de Real Madrid

În contextul plecării lui Sergio Ramos, Real avea nevoie de întăriri în zona centrală a defensivei. L-a adus pe Alaba, liber de contract, de la Bayern Munchen, iar acum pregătește o altă lovitură de proporții.
Mundo Deportivo scrie azi că gruparea blanco a câștigat duelul cu Bayern și Juventus pentru Rudiger, fotbalist care a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Chelsea, scadentă în vara anului viitor.
Tuchel a făcut totul pentru ca fundașul să rămână, dar Chelsea pare că s-a consolat cu pierderea apărătorului care, de la venirea tehnicianului german pe banca formației de pe Stamford Bridge, s-a transformat într-unul dintre cei mai buni și constanți fundași centrali din lume. Chelsea e conștientă că neamțul nu va mai continua la Londra și i-a prelungit deja contractul lui Chalobah. În plus, Abramovich pregătește transferul francezului Jules Kounde de la Sevilla, care se află pe lista echipei lui Thomas Tuchel din vară. Andaluzii chiar au primit o ofertă oficială de la "Regina Europei", dar au refuzat-o.
Revenind la Real Madrid, Florentino Perez dovedește încă o dată că e un geniu în materie de transferuri, fiind pe punctul de a reclădi un "Real galactic" cu minimum de efort: chiar dacă salariile lui Rudiger, Pogba și Mbappe vor fi uriașe, cei trei super-jucători vor ajunge din postura de fotbaliști liber de contract.
Cum va arăta "Realul galactic" din 2022
  • Courtois - Carvajal, Rudiger, Militao, Alaba - Kroos, Casemiro, Pogba - Junior Vinicius, Benzema, Mbappe
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo