În vară, căpitanului "galacticilor" îi expiră actuala înțelegere cu formația blanco, iar conducerea a făcut tot posibilul să ajungă la un nou acord. Perez i-a oferit lui Ramos prelungirea contractului pe un an, cu același salariu, sau varianta să rămână pe Bernabeu timp de încă doi ani, dar cu o diminuare a contractului cu 10%.

El Chiringuito, o emisiune cunoscută în Spania, susține că apărătorul iberic a refuzat și ultima propunere a boardului campioanei, fiind tentat de oferta lui PSG. Acolo, ar avea perspectiva a trei ani de contract, cu un salariu superior celui actual. În plus, ar avea o garanție suplimentară că poate lupta pentru Champions League, în contextul în care venirea lui Pochettino va pune în mișcare anumite mutări de marcă. Acum se vorbește de Eriksen, dar pentru la vară marele pariu al conducerii francezilor e Lionel Messi.

Premier League
Jose Mourinho, la 58 de ani. Traiectoria unuia dintre cei mai mari antrenori din istorie
IERI LA 13:19

"Nu o să accept oferta pe care mi-au făcut-o. PSG vrea să facă echipă cu mine și Messi", ar fi spus Ramos apropiaților, conform sursei citate.

Negocierile anevoioase cu Sergio Ramos, motivul din spatele aducerii lui Alaba

Ieri, presa spaniolă a titrat că David Alaba a acceptat oferta Realului și că e doar o chestiune de zile până când austriacul își va pune semnătura pe contract.

Fundașul a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Bayern și va ajunge în capitala Spaniei din postura de jucător liber de contract. Alaba va câștiga 10 milioane de euro/an în fiecare din următorii patru ani de contract.

Se părea că aducerea lui Alaba nu are nimi de-a face cu planul "galacticilor" pentru Ramos, însă e posibil să îl fi vrut atât de tare pe austriac pentru a nu fi descoperiți în contextul în care negocierile cu fundașul-căpitan nu se soluționează favorabil.

Fostul fundaș al Sevillei a venit pe Bernabeu în 2005 și are peste 650 de apariții în tricoul blanco. Acesta a câștigat La Liga de 5 ori și Champions League de 4 ori cu Real Madrid.

Fotbal
Sergio Ramos, mai aproape ca niciodată de PSG! Presa din Spania titrează: "Oferta este amețitoare"
25/01/2021 LA 17:55
Liga
PSG, acuzată că vrea să destabilizeze Barcelona prin declarațiile privind interesul pentru Messi
25/01/2021 LA 17:28