Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ramos a respins ultima ofertă a Realului și e tentat să plece: "Vor să facă echipă cu mine și Messi"

Cristian Mihală

Actualizat 05/01/2021 la 17:58 GMT+2

Sergio Ramos a refuzat și ultima propunere de prelungire a contractului cu Real Madrid. Fundașul pare tentat să semneze cu PSG, din postura de jucător liber de contract.

Abrazo entre Messi y Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

În vară, căpitanului "galacticilor" îi expiră actuala înțelegere cu formația blanco, iar conducerea a făcut tot posibilul să ajungă la un nou acord. Perez i-a oferit lui Ramos prelungirea contractului pe un an, cu același salariu, sau varianta să rămână pe Bernabeu timp de încă doi ani, dar cu o diminuare a contractului cu 10%.
El Chiringuito, o emisiune cunoscută în Spania, susține că apărătorul iberic a refuzat și ultima propunere a boardului campioanei, fiind tentat de oferta lui PSG. Acolo, ar avea perspectiva a trei ani de contract, cu un salariu superior celui actual. În plus, ar avea o garanție suplimentară că poate lupta pentru Champions League, în contextul în care venirea lui Pochettino va pune în mișcare anumite mutări de marcă. Acum se vorbește de Eriksen, dar pentru la vară marele pariu al conducerii francezilor e Lionel Messi.
"Nu o să accept oferta pe care mi-au făcut-o. PSG vrea să facă echipă cu mine și Messi", ar fi spus Ramos apropiaților, conform sursei citate.

Negocierile anevoioase cu Sergio Ramos, motivul din spatele aducerii lui Alaba

Ieri, presa spaniolă a titrat că David Alaba a acceptat oferta Realului și că e doar o chestiune de zile până când austriacul își va pune semnătura pe contract.
Fundașul a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Bayern și va ajunge în capitala Spaniei din postura de jucător liber de contract. Alaba va câștiga 10 milioane de euro/an în fiecare din următorii patru ani de contract.
Se părea că aducerea lui Alaba nu are nimi de-a face cu planul "galacticilor" pentru Ramos, însă e posibil să îl fi vrut atât de tare pe austriac pentru a nu fi descoperiți în contextul în care negocierile cu fundașul-căpitan nu se soluționează favorabil.
Fostul fundaș al Sevillei a venit pe Bernabeu în 2005 și are peste 650 de apariții în tricoul blanco. Acesta a câștigat La Liga de 5 ori și Champions League de 4 ori cu Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo