Viitorul lui Messi a devenit principalul subiect de discuție în lumea fotbalului după ce argentinianul a șocat Barcelona marți prin cererea sa de a părăsi clubul. PSG monitorizează cu atenție situația lui Messi însă francezii nu au făcut până în acest moment o ofertă concretă și nici nu l-au contactat pe tatăl și agentul său, Jorge. Acesta va sosi la Barcelona astăzi din Argentina.

Transfers
Barcelona vrea să transfere de la Manchester City, dar trebuie să renunțe la doi jucători
16/09/2020 LA 11:22

Totuși, Neymar a început deja munca de convingere pentru a-l aduce pe bunul său prieten la Paris. Neymar a ajuns la PSG de la Barcelona în 2017 pentru suma record de 222 de milioane de euro însă a rămas apropiat de starul argentinian. Messi la rândul lui a insistat vara trecută ca Barcelona să îl readucă pe Neymar pe Camp Nou, însă acest lucru nu s-a concretizat.

Neymar și Di Maria încearcă să-l aducă pe Messi la Paris

Mijlocașul lui PSG, Angel di Maria, care este și el prieten apropiat cu Messi și coechipierul său la naționala Argentinei, a vorbit și el cu jucătorul Barcelonei.

Din cauza fair play-ului financiar ar fi dificil pentru PSG să realizeze transferul lui Messi, însă nu imposibil conform ESPN. Cu plecarea unor nume precum Edinson Cavani, Thiago Silva, Eric Maxim Choupo-Moting și Thomas Meunier, PSG a scăpat de salarii mari.

Cheia stă însă în suma de transfer pe care ar trebui să o achite PSG pentru Messi. Dacă argentinianul poate pleca pe gratis sau pe o sumă relativ mică, atunci parizienii sunt încrezători că pot face transferul. Contractul lui Messi expiră în 2021 și include o clauză de 700 de milioane de euro. Totuși, Messi speră să activeze o clauză care l-ar lăsa să plece pe gratis.

Transfers
Noua țintă a Barcelonei din această vară. Catalanii au pus ochii pe un fundaș din La Liga
28/07/2020 LA 14:04
Transfers
Bayern transferă de la o echipă care a retrogradat în Premier League. Pe cine vor să aducă bavarezii
28/07/2020 LA 11:48