Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează

Vlad Dumitrescu

Publicat 04/07/2021 la 22:06 GMT+3

Napoli va încerca să îl păstreze pe Lorenzo Insigne, însă Tottenham și Barcelona vor să profite de tensiunile dintre club și jucător.

Lorenzo Insigne

Credit imagine: Eurosport

Insigne a fost o piesă de bază în angrenajul echipei lui Roberto Mancini în această vară, el fiind cel care a înscris golul decisiv împotriva Belgiei pentru a califica Squadra Azzurra în semifinale.
Căpitanul lui Napoli și-a petrecut toată cariera în sudul Italiei, însă mai are doar un an de contract și își dorește un salariu mai mare față de 4,3 milioane de euro pe an cât câștigă acum.

Insigne ar putea pleca de la Napoli

Napoli nu pare dispusă sau capabilă în aceste momente să îi ofere suma dorită, astfel că negocierile pentru noul contract au intrat în impas, conform Corriere dello Sport. Drept urmare, pe urmele lui Insigne se află acum Barcelona și Tottenham, care vor să profite de situație.
Performanțele lui Insigne din această vară l-au încântat pe Laurentiis iar patronul lui Napoli dorește să îl păstreze pe Insigne pe stadionul Diego Arando Maradona.
”A marcat un gol fantastic cu Belgia,, este mereu concentrat și eficient”, a declarat De Laurentiis pentru publicația italiană.
Nuno Espirito Santo caută să-ți îmbunătățească lotul la Spurs iar Insigne ar putea să fie un transfer extrem de important, fiind un jucător ofensiv cu o experiență vastă. De cealaltă parte, Ronald Koeman are nevoie de un al doilea sezon bun la Barcelona iar catalanii caută jucători talentați la prețuri reduse.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo