Transferul lui Gianluigi Donnarumma la PSG pare inevitabil în acest moment. Drept urmare, Keylor Navas a atras interesul unor cluburi importante, precum Juventus, Manchester United și fostul club al lui Donnarumma, AC Milan, conform ESPN.
Situația lui Navas pare să fie din nou una complicată, la fel ca atunci când a plecat de la Real Madrid în 2019 după sosirea lui Thibaut Courtois, însă portarul de 34 de ani are mai multe opțiuni de gală din care să aleagă.

Keylor Navas va pleca de la PSG

Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06
Juventus are nevoie de un nou portar experimentat după ce Gianluigi Buffon va pleca la Parma în această vară, în timp ce AC Milan va dori să îl înlocuiască pe Donnarumma, cu toate că l-au adus deja pe francezul Mike Maignan de la Lille.
În ceea ce o privește pe Manchester United, există îndoieli privindu-i pe cei doi care se bat acum pentru locul de titular - David de Gea și Dean Henderson, astfel că nu este exclus ca diavolii să aducă un portar experimentat.
Navas, de altfel, nu pare deloc mulțumit de situație. El a postat un mesaj sugestiv pe contul său de Instagram: ”Dăruiește-le absența ta celor care nu pun preț pe prezența ta”.
Transfers
Real e ”resemnată”: îl va pierde pe Varane! Englezii anunță marea favorită pentru semnătura sa
23/06/2021 LA 17:15
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42