Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Keylor Navas, unul dintre cei mai căutați portari din Europa! Trei cluburi uriașe îl doresc

Vlad Dumitrescu

Publicat 15/06/2021 la 15:25 GMT+3

Keylor Navas o va părăsi, cel mai probabil, pe PSG după ce transferul lui Gianluigi Donnarumma va deveni oficial.

PSG und Torhüter Keylor Navas setzen Zusammenarbeit fort

Credit imagine: SID

Transferul lui Gianluigi Donnarumma la PSG pare inevitabil în acest moment. Drept urmare, Keylor Navas a atras interesul unor cluburi importante, precum Juventus, Manchester United și fostul club al lui Donnarumma, AC Milan, conform ESPN.
Situația lui Navas pare să fie din nou una complicată, la fel ca atunci când a plecat de la Real Madrid în 2019 după sosirea lui Thibaut Courtois, însă portarul de 34 de ani are mai multe opțiuni de gală din care să aleagă.

Keylor Navas va pleca de la PSG

Juventus are nevoie de un nou portar experimentat după ce Gianluigi Buffon va pleca la Parma în această vară, în timp ce AC Milan va dori să îl înlocuiască pe Donnarumma, cu toate că l-au adus deja pe francezul Mike Maignan de la Lille.
În ceea ce o privește pe Manchester United, există îndoieli privindu-i pe cei doi care se bat acum pentru locul de titular - David de Gea și Dean Henderson, astfel că nu este exclus ca diavolii să aducă un portar experimentat.
Navas, de altfel, nu pare deloc mulțumit de situație. El a postat un mesaj sugestiv pe contul său de Instagram: ”Dăruiește-le absența ta celor care nu pun preț pe prezența ta”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo