Jurnaliștii englezi informează că, în ciuda interesului unor cluburi precum Manchester City sau Chelsea, United este favorită să îl transfere pe fundașul francez, cotat undeva la 40-50 de milioane de euro.
Reprezentanții lui Varane au informat conducerea lui Real Madrid că francezul vrea o provocare nouă și cum mai are doar un an de contract, madrilenii ar putea fi convinși să îl cedeze pentru a nu-l pierde gratis anul viitor.
”Conducerea Realului este din ce în ce mai resemnată că îl va pierde pe Varane în această vară. Francezul a plecat la Euro cu gândul clar că viitorul său nu va mai fi pe Bernabeu”, au scris cei de la The Athletic.
Transfers
Insigne, între Tottenham și Barcelona! Negocierile dintre italian și conducerea lui Napoli stagnează
04/07/2021 LA 19:06

Plecarea lui Varane ar fi o lovitură pentru Real

Sergio Ramos - Varane a fost cuplul de fundaşi centrali care a dat siguranţă unei echipe care a rescris istoria fotbalului, cucerind 4 Ligi ale Campionilor în 5 ani, trei dintre trofee consecutiv. Acum, căpitanul blanco a decis să se despartă de formaţia de pe Bernabeu după 16 ani, astfel că oficialii sunt într-o situaţie ingrată. Asta pentru că francezul - impecabil la Euro contra Germaniei - a intrat în ultimul an de contract.
Ca atare, pentru conducerea formaţiei din capitala Spaniei a devenit prioritar să îi prelungească acestuia contractul. Diferenţa dintre cerere şi ofertă a fost mare, în primele discuţii purtate cu reprezentanţii francezului. Conform Marca, Real Madrid i-a oferit o mărire de salariu lui Varane de 1,5 milioane de euro: de la 5,5, cât are acum, la 7, dar apărătorul cere salariul pe care îl are Alaba, adică 12 milioane de euro.
Cum Ramos a plecat de pe Bernabeu, Carlo Ancelotti îi mai are la dispoziție doar pe Alaba, Militao și Nacho în centrul apărării. Venirea austriacului întăreşte echipa, dar va fi greu să îl suplinească pe legendarul căpitan. Ca atare, o eventuală plecare şi a celuilalt turn de control din apărare, Varane, e de neconceput pentru boardul formaţiei din capitala Spaniei.
Transfers
Paul Pogba, aproape de PSG? Mino Raiola s-a întâlnit cu oficialii clubului parizian
19/06/2021 LA 15:42
Transfers
Keylor Navas, unul dintre cei mai căutați portari din Europa! Trei cluburi uriașe îl doresc
15/06/2021 LA 12:25