Real Madrid a avut o misiune dificilă în acestă seară, pe terenul Osasunei. Partida s-a disputat pe un teren înghețat și pe o ninsoare ca în povești, iar jucătorii au avut mari dificultăți în încercarea de a ajunge la poarta adversă.
Singura mare ocazie a primei reprize a fost semnată de Osasuna. Oier a reluat cu capul către poarta lui Courtois, dar goalkeeper-ul Realului s-a aflat la post și a respins salvator. Atacul gazdelor s-a prelungit după intervenția belgianului, dar Casemiro a îndepărtat în cele din urmă pericolul din careul madrilenilor.
Primul șut al Realului s-a produs în minutul 49, când Asensio l-a pus la încercare pe Herrera. Portarul penultimei clasate a plonjat spectaculos și a menținut tabela intactă.
La Liga
Real Madrid a perfectat transferul lui Endrick! Brazilianul, cel mai scump tânăr U20 din istorie
ACUM 20 ORE

Real Madrid, doar remiză pe terenul Osasunei! Atletico rămâne lider în Spania

Benzema a ieșit la rampă în minutul 61, când a reușit să trimită mingea în plasă, după o pasă oferită de Toni Kroos. Golul a fost însă anulat pe motiv de offside. Istoria s-a repetat în penultimul minut de joc. Benzema a punctat din nou, dar reușita a fost din nou anulată pentru offside.
Duelul dintre Osasuna și Real Madrid s-a încheiat cu un scor alb, în urma căruia formația lui Zidane a ratat șansa să devină lider în La Liga. După 18 etape, "galacticii" se află pe locul 2, la un singur punct sub Atletico. De notat că trupa lui Diego Simeone are 3 meciuri în minus față de rivala Real.
Podiumul este completat de Barcelona, care s-a distrat cu Granada în această etapă.
Ligue 1
PSG, oferte în valoare de 93 milioane de euro refuzate! Puștiul minune, spre Real Madrid
07/12/2022 LA 11:50
La Liga
Real Madrid a renunțat de tot la Mbappe și are o țintă clară pentru 2023! Anunțul celor de la AS.com
06/12/2022 LA 09:32