Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul imposibil la care visează Laporta, la Barcelona: Matthijs de Ligt

Cristian Mihală

Actualizat 08/04/2021 la 17:26 GMT+3

Joan Laporta vrea să facă toate eforturile pentru a-l transfera pe Matthijs de Ligt, de la Juventus. Șansele ca mutarea să se realizeze sunt reduse, șefii bianconerilor văzându-l unul dintre pilonii pe care se va reconstrui noua formație a "Bătrânei Doamne".

De Ligt e printre cel mai bine cotați fundași din lume

Credit imagine: Eurosport

În 2019, Matthijs de Ligt a surprins pe toată lumea. În timp ce cei mai mulți dintre specialiști se așteptau să îl vadă lângă Frenkie De Jong, la FC Barcelona, ​​căpitanul lui Ajax Amsterdam a ales să semneze în favoarea Juventus. Ca urmare a absenței lui Giorgio Chiellini, el s-a transformat rapid într-un jucător important în angrenajul torinezilor, chiar dacă, atunci când tot lotul e apt, Sarri și acum Pirlo au preferat un cuplu de fundași centrali "Bonucci-Chiellini".

De Ligt, la Barcelona doar pentru 150 de milioane €

Laporta e un mare fan al tânărului fundaș olandez și, potrivit Le10sport.com, va face tot posibilul să îl aducă în vară în Catalonia. Șansele unei astfel de mutări sunt, însă, minime. Jurnaliștii de la Tuttosport scriu și ei despre interesul formației blaugrana pentru jucător, dar punctează că, în acest moment, doi fotbaliști sunt considerați netransferabili de conducerea piemontezilor: Chiesa și De Ligt. Chiellini e pe apus de carieră, Bonucci se apropie și el de 34 de ani, astfel că De Ligt e viitorul lui Juve, în defensivă.
Chiar dacă batavul pare tentat în acest moment de un transfer la Barcelona, acesta se poate produce doar dacă Laporta va plăti suma aferentă clauzei de reziliere. Nicio sumă sub 150 de milioane de euro, cât e clauza, nu va fi luată în calcul de Juve. Ca atare, e imposibil să ne imaginăm că Barcelona, indiferent cât de mult îl dorește pe jucător, poate plăti atât de mult.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo