În 2019, Matthijs de Ligt a surprins pe toată lumea. În timp ce cei mai mulți dintre specialiști se așteptau să îl vadă lângă Frenkie De Jong, la FC Barcelona, ​​căpitanul lui Ajax Amsterdam a ales să semneze în favoarea Juventus. Ca urmare a absenței lui Giorgio Chiellini, el s-a transformat rapid într-un jucător important în angrenajul torinezilor, chiar dacă, atunci când tot lotul e apt, Sarri și acum Pirlo au preferat un cuplu de fundași centrali "Bonucci-Chiellini".

De Ligt, la Barcelona doar pentru 150 de milioane €

Laporta e un mare fan al tânărului fundaș olandez și, potrivit Le10sport.com, va face tot posibilul să îl aducă în vară în Catalonia. Șansele unei astfel de mutări sunt, însă, minime. Jurnaliștii de la Tuttosport scriu și ei despre interesul formației blaugrana pentru jucător, dar punctează că, în acest moment, doi fotbaliști sunt considerați netransferabili de conducerea piemontezilor: Chiesa și De Ligt. Chiellini e pe apus de carieră, Bonucci se apropie și el de 34 de ani, astfel că De Ligt e viitorul lui Juve, în defensivă.
Serie A
Lazio câștigă pe terenul Atalantei și urcă pe podium în Serie A, după ce a oprit seria gazdelor
23/10/2022 LA 17:54
Chiar dacă batavul pare tentat în acest moment de un transfer la Barcelona, acesta se poate produce doar dacă Laporta va plăti suma aferentă clauzei de reziliere. Nicio sumă sub 150 de milioane de euro, cât e clauza, nu va fi luată în calcul de Juve. Ca atare, e imposibil să ne imaginăm că Barcelona, indiferent cât de mult îl dorește pe jucător, poate plăti atât de mult.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24