Discuțiile dintre Wijnaldum și Barcelona se poartă de mai multe luni și, la un moment dat, se discuta inclusiv de varianta ca mutarea să cadă, pe fir intrând inclusiv Bayern. În cele din urmă, agenții fotbalistului au ajuns la un numitor comun cu mijlocașul batav, care va semna o înțelegere valabilă până în 2024.
La această hotărâre luată azi s-ar putea să fi contribuit decisiv și faptul că șansele ca Ronald Koeman, fostul selecționer al Olandei, are șanse tot mai mari să continue pe Camp Nou. Laporta îl dorea pe fotbalist indiferent dacă tehnicianul olandez ar fi rămas sau nu, dar Gini voia neapărat să evolueze sub comanda fostului său antrenor.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38

Barcelona și Wijnaldum, "tango" de mai multe luni

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani reprezenta o prioritate pentru Barcelona, care vrea să-şi întărească mijlocul terenului din punct de vedere fizic. Din acest punct de vedere, Wijnaldum pare potrivit pentru a îndeplini acest rol. Batavul își încheie contractul cu Liverpool pe 30 iunie și va aduce cu siguranță un plus. Un fotbalist atât de valoros să vină gratis e o lovitură pentru orice club.
Wijnaldum a jucat 30 de meciuri în Premier League în acest sezon, marcând 2 goluri. A bifat 7 partide în UEFA Champions League pentru "cormorani", fiind un jucător important în angrenajul echipei lui Klopp. De altfel, la finalul partidei cu Palace, din ultima etapă, jucătorii lui Liverpool i-au făcut "garda de onoare" lui Gini, în semn de respect pentru tot ce a făcut pentru club. Wijnaldum a ajuns pe Anfield în sezonul 2016-2017, de la Newcastle, și a avut un rol important în cucerirea Ligii Campionilor și a titlului.
În ceea ce o privește pe Barcelona, pentru catalani urmează transferul unui alt jucător din Premier League: Kun Aguer. Și argentinianul va ajunge pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract, după ce contractul cu City se va fi încheiat, în iunie.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02