Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Acuzat pentru plecarea lui Messi de la Barcelona, Florentino Perez neagă vehement! Mesajul președintelui lui Real Madrid

Razvan Circeag

Publicat 11/08/2021 la 14:36 GMT+3

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a negat acuzațiile despre implicarea lui în ceea ce privește renunțarea Barcelonei la Leo Messi.

Florentino Perez

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu câteva zile, în presa din Spania a fost lansată o ipoteză conform căreia Florentino Perez s-a implicat personal în cazul lui Leo Messi și a vorbit cu șefii Barcelonei pentru a-I convinge să nu semneze un nou contract cu el.
Singura posibilitate de a prelungi contractul lui Messi era ca Joan Laporta, președintele Barcelonei, să accepte acordul CVC-LaLiga, în urma căruia ar fi primit direct 275 milioane de euro. Acceptarea acordului ar fi însemnat sfârșitul proiectului Super Ligii Europei. Perez a fost acuzat că a intervenit și l-a convins pe Laporta să continue alături de el cu proiectul, lăsându-l pe Messi să plece de pe Camp Nou.
Florentino Perez a publicat un comunicat oficial și a negat total acuzațiile și orice fel de implicare în situația lui Leo Messi.
"În vederea acuzațiilor aduse de Jaume Llopis, fost membru în Comisia Espai Barca, vreau să menționez următoarele. Este complet fals faptul că sunt prieten de mai mult timp cu directorul executiv al Barcelonei, Ferran Reverter, din moment ce este o persoană cu care m-am întâlnit doar de două ori, acum patru luni și sâmbăta trecută, la întâlnirea din Barcelona cu președintele Joan Laporta (n.r. Barcelona) și președintele Andrea Agnelli (n.r. Juventus), când deja se făcuse anunțul oficial că Messi pleacă.
Astfel, este imposibil ca eu să fi avut vreo influență în plecarea lui Messi sau în orice altă decizie luată de Barcelona. În concluzie, sper ca Jaume Llopis să rectifice ce a declarat cât mai rapid posibil, pentru că aceste informații nu sunt în conformitate cu realitate", a scris Perez.
Tottenham - Manchester City va fi duminică de la ora 18.30 la Eurosport 1

JAVIER TEBAS: "LAPORTA A ALES SĂ-L PIARDĂ PE MESSI!"

Javier Tebas, președintele LaLiga, a dezvăluit că pe 14 iulie a avut o întâlnire cu Laporta și au discutat despre acordul CVC. Pe moment, acesta a fost extrem de fericit că Messi va putea să continue la Barcelona, însă totul s-a schimbat după intervenția lui Florentino Perez.
"La data de 14 iulie, Laporta și cu mine am luat cina și am discutat despre acordul CVC. În acel moment, el a acceptat și era emoționat că Messi va putea reînnoi contractul. A trebuit să aleagă între acordul CVC sau continuarea proiectului Super Liga și pierderea lui Messi. A ales a doua opțiune", a declarat Tebas.
Conform acuzațiilor, Perez a luat legătura cu CEO-ul Barcelonei, Ferran Reverter, și i-a explicat că acordul CVC este mult mai mic în comparație cu ce ar putea să realizeze pe cont propriu Barca și Real Madrid. Așa a ajuns să îl întoarcă din drum pe Laporta și să-i schimbe decizia, care a ales Super Liga, în detrimentul lui Leo Messi.
Acceptarea înțelegerii cu respectivul fond de investiții era singura variantă pentru păstrarea celui mai important fotbalist din istoria clubului. Messi nu ar fi putut rămâne la Barcelona nici dacă alegea să joace pe gratis.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo