Raţiu a prins puţine minute la prima echipă a spaniolilor, evoluând mai mult la echipa secundă. În sezonul 2020/2021 a fost împrumutat la Den Haag, acolo unde a jucat 10 partide, nereuşind să se remarce. A revenit în Spania şi a fost convocat de Mirel Rădoi pentru partidele de la Jocurile Olimpice.

Raţiu va evolua la Huesca

Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 2 ORE
Fundaş dreapta la bază, Raţiu a evoluat pentru naţionala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În primul meci, câştigat de România cu Honduras, scor 1-0, Raţiu a evoluat 75 de minute, fiind înlocuit de Ricardo Grigore.
Ulterior, nu a evoluat în partida cu Coreea de Sud, pierdută cu 4-0, însă a revenit pe teren în ultimul meci, cel cu Noua Zeelandă, atunci când a evoluat 90 de minute.
Înainte de Jocurile Olimpice Raţiu jucase 23 de minute în amicalul cu Mexic şi 90 cu Australia. Chiar dacă Villarreal l-a cedat la Huesca, "submarinul galben" a păstrat opţiunea de a-l răscumpăra în cazul în care românul va impresiona în liga a doua din Spania.
Este o strategie pe care spaniolii o abordează de mai mult timp, în momentul în care aleg să se despartă de jucătorii tineri. Raţiu a evoluat la toate grupele de juniori ale lui Villarreal, debutând la prima echipă într-un meci din Europa League, în sezonul 2018/2019, într-o partidă cu Valencia.
Sezonul trecut a fost împrumutat în Olanda, la Den Haag, dar a revenit la echipă în a doua jumătate a lui pentru a se antrena cu prima echipă şi pentru a evolua la tineret.
Este cotat de site-ul Transfermarkt la 300.000 de euro.
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
IERI LA 13:14
Liga
Luka Modric, gest emoționant după remiza lui Real cu Elche din campionat
IERI LA 12:48