Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ansu Fati a suferit o nouă accidentare și nu va mai juca până la mijlocul lunii decembrie

Andrei Nicolae

Actualizat 08/11/2021 la 10:29 GMT+2

Ansu Fati, jucătorul văzut de catalani ca un posibil înlocuitor pentru Lionel Messi în anii ce vor urma, s-a accidentat din nou în ultimul joc de campionat cu Celta Vigo. El va lipsi între 4 și 6 săptămâni, au estimat medicii.

Ansu Fati

Credit imagine: Getty Images

Fati a deschis scorul pentru Barcelona în ultima etapă de campionat (3-3), dar apoi a suferit o nouă accidentare, astfel că a fost schimbat la pauză. Ansu a acuzat probleme musculare la bicepsul femural.
După ce a efectuat un control amănunțit, medicii au estimat că el va lipsi între 4 și 6 săptămâni. Asta înseamnă că tânărul jucător în vârstă de 19 ani va rata cel puțin 6 partide, cele din Liga Campionilor cu Benfica și Bayern Munchen, precum și întâlnirile din La Liga împotriva echipelor Espanyol, Villarreal, Real Betis și Osasuna.

Ansu Fati a mărit lipsa jucătorilor accidentați la FC Barcelona

Accidentarea lui Fati este o adevărată lovitură, având în vedere că el s-a întors de curând o pauză forțată de aproximativ 10 luni, în urma unei leziuni la genunchi. Atacantul a marcat de patru ori în opt meciuri pentru catalani în acest sezon și fusese rechemat la naționala Spaniei.
Așadar, Xavi își începe mandatul pe Camp Nou într-o situație tare complicată. El trebuie să redreseze corabia atât în Liga Campionilor, dar și în La Liga, în condițiile în care nu are opțiuni în atac. Pe lângă Ansu Fati, Barca nu se poate baza nici pe Sergio Aguero și Ousmane Dembele, care la rândul lor s-au reaccidentat în ultimele zile.
În partida cu Celta Vigo, pe lângă Ansu Fati, catalanii au pierdut alți doi jucători, pe Eric Garcia și Nico González. Barca a avut 3-0, dar după ce au fost schimbați, adversarii au revenit și au egalat la 3-3.
Xavi are practic infirmeria plină, nu mai puțin de 10 jucători accidentați. Dintre oamenii importanți mai absenteză pentru moment Sergi Roberto, Pedri și Braithwaite. Primii doi sunt pe finalul recuperărilor.
Soccer Xavi First Words Update
În primele 2 luni și jumătate ale actualului sezon, Barcelona a avut nu mai puțin de 15 fotbalilti accidentați. Araujo, Mingueza, Piqué, Alba, Balde, Dest, Nico, Frenkie de Jong, Pedri, Sergi Roberto, Ansu Fati, Dembélé, Kun, Braithwaite și Eric Garcia au avut diverse probleme, iar presa din Catalunya dă vina pe felul în care Ronald Koeman a pregătit echipa. Dintre aceștia, 12 fotbaliști au suferit leziuni musculare!
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo