Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Celta Vigo – Barcelona 3-3 | Continuă criza pentru catalani, care au condus cu 3-0!

Romeo Ene

Actualizat 06/11/2021 la 19:24 GMT+2

Barcelona a remizat incredibil pe terenul Celtei Vigo, scor 3-3, după ce a condus cu 3-0!

Nolito of Celta Vigo celebrates scoring their sides second goal during the La Liga Santander match between RC Celta de Vigo and FC Barcelona at Abanca-Balaídos

Credit imagine: Getty Images

De asemenea, este primul meci al catalanilor după anunțul venirii lui Xavi pe banca tehnică. Acesta a fost anunțat oficial de conducerea clubului, însă va debuta la meciul cu Espanyol, de pe 20 noiembrie. Este al patrulea meci la rând în campionat în care Barca nu câștigă.
Ansu Fati, Busquets și Depay au marcat golurile Barcelonei, în timp ce Iago Aspas și Nolito au adus un punct pentru gazde în minutul 96, la ultima fază.
În urma acestui rezultat de egalitate, Barcelona se află pe locul 9, cu 17 puncte, în timp ce Celta Vigo este pe locul 14, cu 12 puncte după primele 13 etape. Barcelona are un meci mai puțin față de adversara din această seară.

Barcelona, egalată după ce a condus cu 3-0

Barcelona nu a reușit să câștige cu Celta Vigo, după ce a condus cu 3-0. În minutul 5, Fati a reușit să înscrie din pasa lui Alba, iar 13 minute mai târziu, Busquets a dublat avantajul echipei sale din pasa tânărului Nico.
Memphis Depay a dus scorul la 3-0, în minutul 34, după o lovitură cu capul, la capătul unei faze colective superbe. Astfel, catalanii au condus cu 3-0 la pauză, iar meciul părea că va curge într-o direcție extrem de liniștită pentru trupa condusă de pe bancă de interimarul Sergi Barjuan.
Celta Vigo a început mult mai determinată repriza secundă, iar după golul anulat al lui Thiago Galhardo, Iago Aspas a reușit să reducă din diferență în minutul 52, după ce Ter Stegen a respins o minge greșit.
Anterior golului, Ansu Fati și Eric Garcia au fost schimbați din cauza unor accidentări. Fati, cel care a înscris un gol superb în minutul 5, s-a prăbuși pe teren în minutul 44, acuzând dureri la coapsa piciorului stâng după un sprint.
Acesta a fost înlocuit de Balde. Fati suferise o accidentare care l-a ținut departe de teren 11 luni, iar staff-ul medical al catalanilor nu a vrut să riște nimic cu jucătorul după accidentarea acestuia. Garcia ar fi suferit o accidentare la gambe.
Citește și:
În minutul 74, Nolito a înscris și el al doilea gol pentru Celta Vigo, după o execuție cu capul din plonjon, iar Barcelona avea să fie egalată în minutul 96, la ultima fază a meciului. Același Iago Aspas, un simbol pentru gazde, cel care marcase primul gol, a reușit să aducă egalarea după un șut superb de la marginea careului.
S-a terminat 3-3, iar Xavi va avea mult de muncă pentru a construi o echipă competitivă.
Pentru Celta Vigo urmează meciul cu Villarreal de pe teren propriu, în timp ce Xavi va debuta pe banca tehnică a Barcelonei cu Espanyol, după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo