Campioana Spaniei, Real Madrid a venit pe Wanda Metropolitano, în derbyul cu vecina Atletico, la patru zile după una dintre cele mai fericite nopți din istoria lui Real, după calificarea incredibilă cu Manchester City în finala Ligii Campionilor.
Antrenorul Carlo Ancelotti a menajat mai mulți dintre titulari. A început fără Courtois, Mendy, Vinicius, Benzema. Pentru oamenii lui Diego Simeone partida era una cu miză. În joc este un loc de Liga Campionilor. Atletico nu mai reușise să câștige în fața rivalei de aproape patru ani și opt meciuri consecutive.

Yannick Carrasco a marcat din penalty

Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Real Madrid s-a limitat să țină cât mai mult de minge în prima parte, Atletico fiind la conducerea meciului. În minutul 40, Matheus Cunha a fost faultat în careu de Jesus Vallejo. După consultarea VAR, arbitrul a arătat punctul de la 11 metri. Belgianul Yannick Carrasco l-a învins pe ucrainianul Andiy Lunin, portarul de 23 de ani, titular pentru prima data în La Liga. Carrasco, jucătorul care a marcat ultimele trei goluri ale celor de la Atletico, a mai avut două șanse de a marca, dar a irosit șansa de fiecare data.
Atletico a ratat multe oportunități de a închide meciul, iar pe final oamenii lui Simeone au tremurat serios pentru victorie. Valverde și Asensio au fost opriți de Oblak. Atletico a câștigat cu 1-0 și e aproape sigură de locul de Liga Campionilor. Pe poziția a patra, cu 64 de puncte, madrilenii sunt acum la o singură lungime în spatele celor de la Sevilla, care au egalat în prelungiri, la Villareal, 1-1.
Pentru Real, atenția se îndreaptă acum exclusive spre finala Ligii Campionilor împotriva celor de la Liverpool.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17