Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid a pus capăt seriei de opt meciuri consecutive fără victorie cu Real!

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/05/2022 la 00:24 GMT+3

Carlo Ancelotti a făcut șapte schimbări în echipă față de meciul din Ligă, cu Manchester City. Chiar și așa, ”Los Blancos” i-au chinuit serios pe oamenii lui Simeone

Yannick Ferreira Carrasco of Atletico Madrid scores during the La Liga Santander match between Atletico Madrid and Real Madrid at Estadio Wanda Metropolitano on May 08, 2022 in Madrid, Spain

Credit imagine: Getty Images

Campioana Spaniei, Real Madrid a venit pe Wanda Metropolitano, în derbyul cu vecina Atletico, la patru zile după una dintre cele mai fericite nopți din istoria lui Real, după calificarea incredibilă cu Manchester City în finala Ligii Campionilor.
Antrenorul Carlo Ancelotti a menajat mai mulți dintre titulari. A început fără Courtois, Mendy, Vinicius, Benzema. Pentru oamenii lui Diego Simeone partida era una cu miză. În joc este un loc de Liga Campionilor. Atletico nu mai reușise să câștige în fața rivalei de aproape patru ani și opt meciuri consecutive.

Yannick Carrasco a marcat din penalty

Real Madrid s-a limitat să țină cât mai mult de minge în prima parte, Atletico fiind la conducerea meciului. În minutul 40, Matheus Cunha a fost faultat în careu de Jesus Vallejo. După consultarea VAR, arbitrul a arătat punctul de la 11 metri. Belgianul Yannick Carrasco l-a învins pe ucrainianul Andiy Lunin, portarul de 23 de ani, titular pentru prima data în La Liga. Carrasco, jucătorul care a marcat ultimele trei goluri ale celor de la Atletico, a mai avut două șanse de a marca, dar a irosit șansa de fiecare data.
Atletico a ratat multe oportunități de a închide meciul, iar pe final oamenii lui Simeone au tremurat serios pentru victorie. Valverde și Asensio au fost opriți de Oblak. Atletico a câștigat cu 1-0 și e aproape sigură de locul de Liga Campionilor. Pe poziția a patra, cu 64 de puncte, madrilenii sunt acum la o singură lungime în spatele celor de la Sevilla, care au egalat în prelungiri, la Villareal, 1-1.
Pentru Real, atenția se îndreaptă acum exclusive spre finala Ligii Campionilor împotriva celor de la Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo