Vara continuă să avanseze, iar odată cu aceasta, chiar dacă piaţa transferurilor nu este la fel de ofertantă precum în restul anilor din cauza pandemiei, nu înseamnă că echipele nu încearcă să se întărească.
Conform Sportitalia, Barcelona s-ar fi interesat despre una dintre senzaţiile de la Euro 2020, Manuel Locatelli, care în prezent evoluează la Sassuolo. Presa italiană asigură că Barcelona a luat legătura cu italienii pentru a-şi prezenta intenţiile pe care le are în legătură cu fotbalistul lor.
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM 14 ORE

Suma pe care o cere Sassuolo pentru Locatelli

Ţinând cont că Barcelona se află într-un proces amplu de adaptare a bugetului salarial, cu scopul de a reduce cheltuielile, pentru a-i prelungi contractul lui Leo Messi, este greu de crezut că spaniolii vor oferi peste 40 de milioane de euro pentru Manuel Locatelli, aceasta fiind suma solicitată lui Juventus.
În plus, Juventus este cea mai aproape de a-l transfera pe jucătorul lui Sassuolo, iar tocmai acest transfer ar împiedica despărţirea lui Pjanic de Barcelona. S-a vehiculat faptul că bosniacul va reveni la Juventus, dar odată cu sosirea lui Locatelli, un transfer al lui Pjanic în Italia este puţin probabil.
Sergio Busquetsa ajuns la 32 de ani, iar cei de la Barcelonasunt conștienți că în viitorul apropiat vor fi nevoiți să-i găsească un înlocuitor pe măsură, care să poată duce mai departe "moștenirea" mijlocașului defensiv care a scris istorie pe Camp Nou.
Locatellieste jucătorul pe care Barcelona îl urmărește de cel mai mult timp. Mijlocașul lui Sassuolo, cu 9 selecții la naționala Italiei, se află pe radarul catalanilor deja de 2 ani. Locatelli, jucător crescut de AC Milan și vândut în 2019 la Sassuolo, are o tehnică excelentă, reușește să trimită pase filtrante și nu ezită să șuteze când are ocazia. Barcelona privește cu optimism spre un posibil transfer deoarece catalanii și-au construit o relație foarte bună cu oficialii lui Sassuolo. Cele două cluburi au colaborat și în urmă cu 3 ani, când italienii l-au cumpărat pe fundașul brazilian Marlon, pentru 6 milioane de euro.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM O ZI
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM O ZI