Antonio Rudiger este primul transfer făcut de Real Madrid pentru sezonul viitor, iar fanii liderului din Spania vor ca următorul jucător care vine pe Bernabeu să fie Kylian Mbappe.
Rudiger va avea un salariu asemănător cu cel al lui David Alaba, undeva între 9 și 10 milioane de euro pe sezon. Probabil, fundașul va primi mai mulți bani la semnătură, ținând cont că vine ca jucător liber de contract, iar în contract va avea mai multe bonusuri de performanță.
Contractul va fi unul pe 4 sezoane, după cum anunță jurnalistul Fabrizio Romano, iar Rudiger vine să se lupte pentru un post de titular, ținând cont de faptul că germanul a avut evoluții foarte apreciate în tricoul lui Chelsea.
Liga
Xavi a vorbit despre transferul lui Lewandowski. Tehnicianul a confirmat că 4 jucători vor pleca
ACUM 9 ORE
Unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume în ultimul an și jumătate, neamțul s-a transformat total sub comanda lui Tuchel, fiind unul dintre principalii artizani ai cuceririi Ligii Campionilor de către Chelsea, sezonul trecut.

Tuchel a confirmat ieri că Rudiger pleacă de la Chelsea

Până când patronul Roman Abramovich a anunțat că va renunța la Chelsea, clubul și neamțul Rudiger nu ajunseseră la un accord privind prelungirea contractului. Chelsea i-a făcut o ofertă în august, anul trecut, dar aceasta nu a fost acceptată. Rudiger este unul dintre cei mai prost plătiți jucători de pe Stamford Bridge, cu 90.000 de lire sterline pe săptămână. Adică aproape de patru ori mai puțin decât belgianul Romelu Lukaku, adus de la Inter Milano pentru un salariu de 340.000 de lire sterline săptămânal.
Dacă nu ar fi existat sancțiunile aplicate patronului rus, probabil clubul londonez ar fi venit cu o ofertă competitivă, dar în aceste condiții nu se mai pune problema. Anunțul a fost făcut chiar de Tuchel, care a anunțat plecarea germanului la finalul victoriei cu West Ham, 1-0.
"Rudiger va pleca pentru că noi nu putem să concurăm (n.r. cu salariul oferit de celelalte cluburi) din cauza sancțiunilor. Dar nu o luăm personal, e decizia lui", a spus Tuchel după victoria lui Chelsea contra lui West Ham.
Până să ajute pe Real Madrid în tentativa de a câștiga un nou trofeu Champions League, Rudiger e așteptat să se recupereze după accidentarea suferită săptămâna trecută și să evolueze în derbyul Manchester United - Chelsea, de joi (ora 21:45, Eurosport 1).
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
IERI LA 13:38
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
IERI LA 10:58