Partida dintre Sevilla și Barcelona a fost amânată, după ce trebuia să se dispute sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 21:00, ora locală. Meciurile din această săptămână din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022 au dus la amânarea partidei, după ce mai mulți jucători vor reveni de la echipele naționale abia în ziua de vineri. De asemenea, partida dintre Villarreal și Alaves, care ar fi trebuit să aibă loc tot sâmbătă, a fost amânată.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Liga
Dialog de la distanță între Dembele și conducerea Barcelonei: "S-a terminat"
ACUM 12 ORE

Federația din Spania a refuzat inițial să amâne partidele

Potrivit celor de la Marca, Federația Spaniolă de Fotbal a refuzat cererile de amânare, considerând că nu reprezintă un caz de forță majoră pentru a amâna partidele. Cu toate acestea, Liga Profesionistă de Fotbal din Spania a mers până la Consiliul Suprem al Sportului, acolo unde a avut câștig de cauză. Cele două meciuri se vor disputa la o dată ulterioară, nespecificată până în acest moment.
Comunicatul emis de Barcelona:
"Consiliul Suprem al Sportului s-a pronunțat în favoarea ordonanței solicitată de La Liga pentru amânarea meciului dintre Sevilla și Barcelona. Meciul era programat de la ora locală 21:00 pe stadionul Sanchez Pizjuan din Sevilla, dar se va desfășura la o dată ulterioară.
Cererea a fost făcută după ce Comitetul de Organizare a Federației Spaniole de Fotbal s-a pronunțat împotriva dorinței La Liga ca meciurile Sevilla-Barcelona și Villarreal-Alaves să fie amânate.
Decizia a fost luată după ce mai mulți jucători vor reveni la cluburile lor în ziua de vineri, după ce au jucat deja trei meciuri la echipele naționale, următoarele meciuri la club fiind programate sâmbătă sau duminică, lucru care face foarte clar faptul că nu se poate juca în condiții de egalitate".
Astfel, următorul meci al Barcelonei va reprezenta debutul în noul sezon de UEFA Champions League, atunci când catalanii vor primi marți vizita celor de la Bayern Munchen, în timp ce Sevilla va juca tot acasă, împotriva celor de la Salzburg.
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 21 ORE
Liga
Xavi, mesaj dur pentru Dembele: "Ori semnează, ori pleacă!
IERI LA 14:55