Deși vara trecută a încercat să le forțeze mâna oficialilor Barcelonei pentru a pleca de la club, în acest an Lionel Messi nu și-a mai dorit să se despartă de echipa pentru care a evoluat în ultimele două decenii. Acest lucru a fost mărturisit de jucător la conferința de presă prin care și-a luat rămas bun de la catalani.
Ca o confirmare a faptului că Messi era convins că va rămâne în Spania, Cristian Romero a povestit acum că fostul decar al Barcelonei îi spusese că vrea să-l aducă alături de el pe Camp Nou. Cei doi sunt colegi în echipa națională a Argentinei, iar după succesul din finala Copei America, Messi ar fi plănuit să le propună șefilor catalani să-l transfere pe fundașul de 23 de ani.
"Este un lucru impresionant faptul că Messi își dorește să fiu coechipierul lui, că a vrut să mă aducă la Barcelona. Echipa pe care PSG a făcut-o este nebună, sunt puțin supărat că Leo a plecat de la Barcelona, a stat o viață acolo. Îi doresc tot binele din lume, este o persoană extraordinară și sper că poate câștiga toate trofeele cu ceilalți argentinieni de la noua sa echipă. Îi mulțumesc lui Messi pentru tot ce am trăit alături de el", a dezvăluit Romero pentru Mundo Deportivo.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM O ZI

Romero a ajuns la Tottenham

În această vară, Cristian Romero a fost transferat de Tottenham. Englezii au plătit 55 de milioane de euro în schimbul argentinianului care a devenit astfel al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului. Atalanta a făcut profit serios de pe urma lui Romero, pe care l-a cumpărat de la Juventus pentru 16 milioane de euro.
Fundașul a debutat la Spurs în finalul partidei cu Manchester City din prima etapă a noului sezon de Premier League. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a fost apoi integralist în meciul cu Pacos Ferreira, din manșa tur a play-off-ului Conference League.
Ulterior, Romero s-a accidentat la genunchi și a ratat partida cu Wolves, fiind așteptat să revină, însă, pe teren pentru returul decisiv pentru prezența în cupele europene, programat joi, de la ora 21:45.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31