Plecarea lui Messi de la Barcelona a ținut ocupată prima pagină a ziarelor în ultima săptămână. Argentinianul a semnat deja un acord pentru două sezoane cu PSG, dar urmările plecării sale de pe Camp Nou vor fi adânci multă vreme de acum înainte.
Fanii sunt foarte supărați, iar conducerea clubului este atacată din toate părțile pentru că a permis ca Messi să plece, mai ales că acesta a făcut tot ceea ce depindea de el pentru a continua la clubul la care a scris istorie în ultimul deceniu și jumătate și la care a activat încă de când era un puști.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199160.png

Messi a dezvăluit cum a aflat că va pleca de la Barcelona

Deși la prezentarea sa la PSG Messi părea foarte vesel, schimbarea bruscă din viața sa și a familiei sale nu a fost una ușoară și cu siguranță la afectat emoțional. Cel puțin așa susține argentinianul, care a dezvăluit într-un interviu pentru BBC cum au decurs lucrurile din momentul în care a aflat că trebuie să-și continue cariera la un alt club.
"Tatăl meu a plecat dimineața să se întâlnească cu Laporta, iar când a venit acasă mi-a dat vestea că nu pot continua. I-am spus soției mele și am început să plâng. Am fost foarte supărați, dar apoi ne-am întărit și am încercat să găsim cea mai bună modalitate de a le spune copiilor, pentru că în iarnă le spuseserăm deja că vom rămâne la Barcelona și știam că această veste îi va afecta foarte mult.
După comunicatul emis de Barcelona nu am știut ce voi face. Exista doar nervozitate și incertitudine... unde aveam să joc, cum va fi schimbarea pentru familie și așa mai departe. A fost complicat până am reușit să-mi iau rămas bun de la oameni, să vorbesc. Apoi a venit oferta de la PSG și am început să ne gândim cu toții la viitor.", i-a spus Messi jurnalistului BBC Guillem Balague, citat de
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14