Joan Laporta a fost considerat de mulți țapul ispășitor pentru plecarea lui Messi liber de contract. În timp ce el a dat vina pe regulile fair-play-ului financiar din LaLiga, alții l-au acuzat că îl putea păstra pe Leo dacă accepta acordul CVC.
Dar a preferat să continue proiectul Super Ligii Europei și să refuze acordul fondului de investiții cu LaLiga, în detrimentul legendei Barcelonei, Leo Messi.
Printre cei care acuză conducerea Barcelonei de faptul că nu au vrut 100% să îl păstreze pe argentinian se numără și bulgarul Hristo Stoichkov, fost jucător de legendă al clubului.
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM 3 ORE
"Văd oameni care au făcut promisiuni cu mâna pe inimă, care au spus că vor rezolva această problemă. În final, s-a dovedit a fi o minciună de proporții. Oriunde voi fi, îl voi respecta întotdeauna pentru tot ce a făcut pentru Barcelona, pentru tot ce a făcut pentru copiii mei. L-am cunoscut când avea 12 sau 13 ani și îmi amintesc cum după-amiaza mergeam să îl văd la antrenamente. De atunci și până în prezent a rămas calm și modest", a declarat Stoichkov pentru televiziunea TUDN, citat de Marca.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199155.png

ACUZAT PENTRU PLECAREA LUI MESSI DE LA BARCELONA, FLORENTINO PEREZ NEAGĂ VEHEMENT!

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a negat acuzațiile despre implicarea lui în ceea ce privește renunțarea Barcelonei la Leo Messi.
În urmă cu câteva zile, în presa din Spania a fost lansată o ipoteză conform căreia Florentino Perez s-a implicat personal în cazul lui Leo Messi și a vorbit cu șefii Barcelonei pentru a-I convinge să nu semneze un nou contract cu el.
Totul pentru a putea continua mult prea controversatul proiect al înființării unei noi competiții europene: Super Liga Europei.
"În vederea acuzațiilor aduse de Jaume Llopis, fost membru în Comisia Espai Barca, vreau să menționez următoarele. Este complet fals faptul că sunt prieten de mai mult timp cu directorul executiv al Barcelonei, Ferran Reverter, din moment ce este o persoană cu care m-am întâlnit doar de două ori, acum patru luni și sâmbăta trecută, la întâlnirea din Barcelona cu președintele Joan Laporta (n.r. Barcelona) și președintele Andrea Agnelli (n.r. Juventus), când deja se făcuse anunțul oficial că Messi pleacă.
Astfel, este imposibil ca eu să fi avut vreo influență în plecarea lui Messi sau în orice altă decizie luată de Barcelona. În concluzie, sper ca Jaume Llopis să rectifice ce a declarat cât mai rapid posibil, pentru că aceste informații nu sunt în conformitate cu realitate", a scris Perez.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Fotbal
A avut Sir Alex Ferguson dreptate? Ce spunea în urmă cu 6 ani despre Cristiano Ronaldo și Leo Messi
ACUM 5 ORE
Ligue 1
Leo Messi, debut ratat la PSG! De câte ori a fost schimbat în ultimii 11 ani la Barcelona
ACUM 8 ORE