Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi și-a stabilit viitorul! Ibericii susțin că argentinianul i-a anunțat deja pe viitorii colegi

Nicu Savin

Publicat 06/08/2021 la 09:25 GMT+3

Messi nu va mai continua la Barcelona, iar întrebarea care stă acum pe buzele tuturor microbiștilor este legată de viitorul club al starului argentinian. Conform jurnaliștilor din Spania, Messi s-a hătărât deja la ce echipă va juca și chiar i-a anunțat pe viitorii săi colegi despre decizia sa.

Leo Messi (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi va pleca de la Barcelona, după 17 ani în care a scris istorie la clubul de pe Camp Nou. Vestea a cutremurat lumea fotbalului și i-a întristat foarte tare pe fanii catalani, care nu pot accepta faptul că nu-l vor mai vedea pe idolul lor îmbrăcând tricoul blaugrana.
Motivele care au dus la această ruptură sunt multiple și probabil va trece mult timp până vor fi elucidate în totalitate. Până atunci, cel mai fierbinte subiect este legat de viitorul club al argentinianului. Evident că orice club din lume și l-ar dori pe Messi în echipă, dar puține și-l pot permite, chiar dacă acesta ar semna liber de contract.
Dintre forțele Europei, doar PSG și Manchester City par a avea resursele necesare pentru a-l înregimenta pe argentinian. Esențială va fi dorința jucătorului, care ar avea de ales între a lucru din nou cu Guardiola sau a merge la Paris pentru juca din nou cu Neymar și cu alți colegi din naționala Argentinei.

Messi, foarte aproape de PSG

Presa iberică a lansat mai multe ipoteze privind viitorul argentinianului. În celebra emisiune spaniolă El Chiringuito, un jurnalist a afirmat că Messi i-ar fi înștiințat deja pe jucătorii de la PSG că le va fi coleg începând din acest sezon. Această variantă stă în picioare, mai ales că Messi și-a petrecut vacanța alături de mai mulți jucători ai parizienilor, printre care și Neymar.
Sursa citată notează că imediat după ce Barcelona a anunțat oficial că Messi nu va semna un nou contract, PSG a demarat procedurile pentru mutarea argentinianului pe Parc de Princes și au înaintat deja o ofertă. Deocamdată nu s-a ajuns la un acord, dar sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple în zilele următoare.
Pe de altă parte, Manchester City tocmai a plătit 100 de milioane de £ pentru Jack Grealish, iar aducerea lui Messi ar însemna încă un efeort financiar uriaș, mai ales că și Harry Kane este pe radarul campioanei Angliei, ceea ce ar implica o nouă sumă colosală pe care "cetățenii" ar avea-o de plătit.
În aceste condiții, PSG rămâne singurul club din Europa la care Messi poate ajunge în această vară. Parizienii ar da o super-lovitură de imagine, dar și pe plan sportiv, astfel că eventuala plecare a lui Mbappe la Real Madrid ar putea fi digerată mult mai ușor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo