Lionel Messi va pleca de la Barcelona, după 17 ani în care a scris istorie la clubul de pe Camp Nou. Vestea a cutremurat lumea fotbalului și i-a întristat foarte tare pe fanii catalani, care nu pot accepta faptul că nu-l vor mai vedea pe idolul lor îmbrăcând tricoul blaugrana.
Motivele care au dus la această ruptură sunt multiple și probabil va trece mult timp până vor fi elucidate în totalitate. Până atunci, cel mai fierbinte subiect este legat de viitorul club al argentinianului. Evident că orice club din lume și l-ar dori pe Messi în echipă, dar puține și-l pot permite, chiar dacă acesta ar semna liber de contract.
Dintre forțele Europei, doar PSG și Manchester City par a avea resursele necesare pentru a-l înregimenta pe argentinian. Esențială va fi dorința jucătorului, care ar avea de ales între a lucru din nou cu Guardiola sau a merge la Paris pentru juca din nou cu Neymar și cu alți colegi din naționala Argentinei.
Fotbal
Pochettino, făcut praf în conflictul cu Messi: "El nu o să uite niciodată asta! I-a rănit orgoliul!"
ACUM 15 ORE

Messi, foarte aproape de PSG

Presa iberică a lansat mai multe ipoteze privind viitorul argentinianului. În celebra emisiune spaniolă El Chiringuito, un jurnalist a afirmat că Messi i-ar fi înștiințat deja pe jucătorii de la PSG că le va fi coleg începând din acest sezon. Această variantă stă în picioare, mai ales că Messi și-a petrecut vacanța alături de mai mulți jucători ai parizienilor, printre care și Neymar.
Sursa citată notează că imediat după ce Barcelona a anunțat oficial că Messi nu va semna un nou contract, PSG a demarat procedurile pentru mutarea argentinianului pe Parc de Princes și au înaintat deja o ofertă. Deocamdată nu s-a ajuns la un acord, dar sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple în zilele următoare.
Pe de altă parte, Manchester City tocmai a plătit 100 de milioane de £ pentru Jack Grealish, iar aducerea lui Messi ar însemna încă un efeort financiar uriaș, mai ales că și Harry Kane este pe radarul campioanei Angliei, ceea ce ar implica o nouă sumă colosală pe care "cetățenii" ar avea-o de plătit.
În aceste condiții, PSG rămâne singurul club din Europa la care Messi poate ajunge în această vară. Parizienii ar da o super-lovitură de imagine, dar și pe plan sportiv, astfel că eventuala plecare a lui Mbappe la Real Madrid ar putea fi digerată mult mai ușor.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 18 ORE
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35