Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Planul lui Florentino Perez prin care va economisi 200 de milioane de euro! Ce jucători vor pleca în vară de la Real

Alex Masgras

Actualizat 09/11/2021 la 07:30 GMT+2

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, pregătește mutări importante vara viitoare, prin care va economisi aproximativ 200 de milioane de euro pentru clubul din capitala Spaniei.

Real-Präsident Florentino Perez

Credit imagine: Getty Images

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, este cunoscut drept unul dintre cei mai buni oameni de afaceri din lumea fotbalului. Ajuns la 74 de ani, Perez pare că nu și-a pierdut strălucirea, acesta reușind să o treacă prin pandemie pe Real Madrid, administrând foarte bine pierderile de aproape 300 de milioane de euro din această perioadă.
Potrivit celor de la sport.es, Florentino Perez are un plan bine pus la punct prin care va economisi aproximativ 200 de milioane de euro, după ce se va despărți de mai mulți jucători cu salarii uriașe.

Bale, Marcelo sau Isco își termină contractele cu Real Madrid vara viitoare

Printre jucătorii care își vor încheia la finalul sezonului actualele înțelegeri cu Real Madrid se numără Gareth Bale, Marcelo și Isco. Cei trei fotbaliști care au fost esențiali pentru madrileni în ultimele sezoane, atunci când Realul a câștigat 4 trofee în UEFA Champions League în 5 sezoane, dar au ajuns să aibă salarii foarte mari, pe care Perez nu mai este dispus să le plătească.
Astfel, la încheierea actualelor înțelegeri, dacă nu vor exista surprize, cei trei sunt așteptați să plece de pe Santiago Bernabeu, iar Real Madrid va economisi sume importante de bani. În acest moment, Gareth Bale câștigă 30 de milioane de euro, Marcelo câștigă 22 de milioane, în timp ce Isco are un salariu de 13 milioane de euro. Numai cu acești trei jucători, Real Madrid va economisi 65 de milioane, sumă care nu va mai fi cheltuită începând cu luna iulie a anului viitor.
Marcelo and Gareth Bale
Pe lângă cei trei jucători exponențiali ai ultimilor ani la Real Madrid, Florentino Perez caută soluții și în privința lui Eden Hazard și Luka Jovic. Cei doi au dezamăgit de când au ajuns pe Santiago Bernabeu, iar președintele Realului speră să îi vândă pe cei doi jucători, chiar dacă va primi mult mai puțin decât a plătit pentru aducerea lor. În 2019, Real Madrid l-a adus cu 116 milioane de euro pe Eden Hazard de la Chelsea și cu 60 de milioane pe Luka Jovic de la Eintracht Frankfurt.
Eden Hazard
Chiar dacă sumele pe care le va primi în schimbul celor doi jucători vor fi mult mai mici, Florentino Perez va mai economisi 40 de milioane pe salarii, Eden Hazard fiind plătit în acest moment cu 30 de milioane de euro pe sezon. De asemenea, sport.es scrie că Perez va cere 50 de milioane pentru Hazard și 30 de milioane pe Jovic, ceea ce ar aduce în conturile clubului încă 80 de milioane de euro.
Un alt contract care se încheie în iunie 2022 este cel al lui Luka Modric. Ajuns la 36 de ani, croatul și-a prelungit sezonul trecut contractul pe încă un an, acceptând o reducere de salariu. Chiar dacă rămâne un jucător important pe Bernabeu și va rămâne la Madrid, Perez speră să reducă din nou salariul acestuia, care este de 16 milioane de euro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo