Transferul lui Messi la PSG a ținut prima pagină a marilor publicații internaționale în ultimele 2 săptămâni. Dacă pentru Barcelona plecarea lui Messi reprezintă o mare lovitură, rivalii catalanilor din La Liga își freacă mâinile de bucurie, fiind conștienți că gruparea de pe Camp Nou nu va mai fi la fel de puternică fără starul argentinian.
Toni Kroos a vorbit și el despre acest subiect în cadrul unui Podcastului "Einfach mal Luppen", pe care îl ține împreună cu fratele său, Felix Kroos. Mijlocașul german a admis și el că plecarea lui Messi la PSG este un lucru bun pentru Real Madrid, dar a lansat și un mesaj sugestiv despre posibila ajungere a lui Mbappe la clubul de pe Bernabeu.
"Vom vedea cum vor sta lucrurile (n.r. după plecarea lui Messi la PSG). Mișcarea poate fi bună pentru noi, deoarece cel mai mare rival al nostru și-a pierdut cel mai bun jucător. Și poate va rezulta ceva și mai bun decât atât. Poate că un jucător de la PSG ni se va alătura ... Nu știu.", a spus Kroos, citat de Marca.
Liga
S-a destrămat "Triunghiul Bermudelor" de la Real Madrid! Casemiro, prezentat la Manchester United
23/08/2022 LA 10:34

Mbappe, șanse mari să rămmână încă un an la PSG

Kylian Mbappe a lăsat să se înțeleagă în mai multe rânduri că își dorește să se transfere la Real Madrid. Inițial fotbalistul acceptase să-și ducă înțelegerea cu PSG la final, apoi apăruseră informații potrivit cărora francezul i-ar fi cerut președintelui Nasser Al-Khelaifi să discute cu șefii de pe Bernabeu pentru ca mutarea lui să se facă în următoarele două săptămâni.
Acum a avut loc o nouă răsturnare de situație în cazul despărțirii lui Mbappe de PSG. Potrivit jurnaliștilor publicației spaniole As, atacantul de 22 de ani le-ar fi spus coechipierilor săi că va mai rămâne un sezon la Paris, respectiv până la finalul perioadei contractuale. Unul dintre motive este faptul că cele două cluburi nu s-au înțeles asupra sumei de transfer.
În aceste condiții, Mbappe se va despărți cel mai probabil în vara viitoare de PSG din postura de jucător liber de contract. Chiar dacă îl vor pierde gratis în 2022, francezii nu consideră că asta ar fi o problemă în condițiile în care intenționează să-l aducă pe Parc des Princes pe Cristiano Ronaldo, care va fi, de asemenea, la finalul perioadei sale contractuale cu Juventus.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Liga
Casemiro, dezvăluiri de senzație la despărțirea de Real! Mesajul primit de la Kroos, la 4 dimineața
22/08/2022 LA 13:17
Liga
Toni Kroos și Luka Modric, mesaje superbe pentru Casemiro: "Noii tăi colegi trebuie să știe asta"
20/08/2022 LA 05:55