Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou "caz Messi" la Barcelona! Joan Laporta nu reușește să convingă un star să rămână pe Camp Nou

Irina Aldea

Publicat 14/10/2021 la 20:12 GMT+3

Chiar dacă a obținut azi semnătura lui Pedri, Joan Laporta este în continuare îngrijorat de situația unui alt star în devenire. Președintele Barcelonei nu reușește nicicum să-l facă pe Ansu Fati să prelungească înțelegerea cu trupa de pe Camp Nou, anunță presa catalană.

Joan Laporta & Leo Messi

Credit imagine: facebook

Barcelona a anunțat joi că Pedri și-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2026 și va avea o clauză uriașă de reziliere, un miliard de euro. În acest fel, trupa de pe Camp Nou asigură continuitatea la club a unui fotbalist care la 18 ani este titlular incontestabil în echipa lui Ronald Koeman.
Următorul mare obiectiv al conducerii clubului este prelungirea contractului lui Ansu Fati, marea speranță a Barcelonei, una dintre vedetele apreciate de suporteri, dar și în vestiar. Laporta a declarat săptămâna trecută pentru RAC1 că negocierile dintre club și jucător decurg bine, iar că prelungirea contractului ar putea fi anunțată în următoarele săptămâni. Totuși, presa catalană transmite că în spatele discursului lui Laporta există multă îngrijorare, tocmai pentru că situația este departe de a fi rezolvată.

Joan Laporta, îngrijorat de situația lui Ansu Fati la Barcelona

Cotidianul catalan El Nacional transmite că Jorge Mendes, agentul lui Ansu Fati, procedează la fel cum a făcut și Leo Messi pe Camp Nou înainte de a pleca la PSG. În acest moment este deja cunoscut faptul că prelungirea contractului lui Ansu Fati la Barcelona nu reprezintă doar o chestiune financiară, dar și dorința de continuitate a unui proiect atât de ambițios.
Până acum, catalanii nu au reușit să impresioneze în nicio competiție, iar Jorge Mendes nu își dorește ca jucătorul său să rămână la o echipă care nu poate câștiga titluri. Înainte de toate, agentul portughez vrea să știe ce șanse de reușită are proiectul Barcelonei pe termen lung.
Sursa citată scrie că înțelegerea dintre Ansu Fati și Barcelona ar putea avea totuși succes, dar pe durată scurtă de timp, asta pentru că Jorge Mendes nu e convins că al său client va fi împlinit pe Camp Nou. Laporta, de partea cealaltă, ar vrea să-i pună și lui Ansu Fati în contract o clauză de reziliere de un miliard de euro, dar Mendes nici nu vrea să audă de o asemenea prevedere în contract, pentru că ar vrea ca Ansu Fati să aibă scăpare dintr-un proiect care poate eșua oricând.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo