Atacantul francez Ousmane Dembele este "un jucător cheie pentru viitor", a declarat antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Xavi, înaintea meciului de sâmbătă cu Betis Sevilla din campionatul Spaniei.
"Pentru mine, el (Dembele) poate fi cel mai bun din lume pe postul său. Asta nu depinde decât de el, de munca sa, de angajamentul său. Pentru mine este clar: proiectul pe care îl avem pentru Barca, îl gândim cu el. Poate avea o mare influenţă în acest proiect. Îl vedem ca pe un jucător cheie pentru viitor", a declarat Xavi în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Betis.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 2 ORE
Revenit la sfârşitul lui noiembrie după o întindere la coapsa stângă, Ousmane Dembele (24 de ani, 27 de selecţii pentru Franţa) negociază cu Barca prelungirea contractului, ce expiră pe 30 iunie 2022.

Xavi a precizat că Ousmane Dembele este potrivit pentru proiectul catalanilor

"Sunt convins că nu contează doar latura economică, există şi proiectul sportiv, este fundamental. Pentru proiectul sportiv, cred că el este potrivit. După aceea, cifrele nu depind de mine, e vorba de club şi de anturajul jucătorului", a explicat Xavi. "Preferăm să credem că el va prelungi aici", a spus tehnicianul.
"El este bine, vom decide mâine (sâmbătă) cum vrem să jucăm, însă el este bine. Pare fericit, bucuros, se antrenează bine, este la dispoziţia echipei", a adăugat Xavi.
Preşedintele Barcei, Joan Laporta, a precizat într-un interviu difuzat vineri de televiziunea catalană TV3 că "Dembele vrea să rămână".
"Avem o relaţie foarte bună, vrem să rămână. Dar sunt nişte situaţii care necesită negocieri. (...) Sunt încântat de Dembele. Pentru mine, este mai bun decât (Kylian) Mbappe", a spus Laporta.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 3 ORE
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
ACUM 4 ORE