Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

5 jucători pe lista lui Real ca rezerve pentru Benzema! Francezul vine după unul din cele mai bune sezoane

Cristian Mihală

Publicat 03/08/2022 la 12:50 GMT+3

Karim Benzema a ajuns la 34 de ani și nu se știe cât timp va mai putea să continue la cel mai înalt nivel. La vârsta sa, mulți jucători se gândesc serios la retragere, însă francezul a încheiat unul din cele mai bune sezoane ale carierei. Chiar şi aşa, Real ştie că francezul nu poate fi forţat meci de meci şi caută o variantă de rezervă pentru acesta.

Mal wieder Reals Alleinunterhalter im Sturm: Karim Benzema

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Real Madrid caută un jucător pentru rolul de rezervă a lui Karim Benzema. Galacticii urmăresc cu atenție piața transferurilor și caută cea mai bună soluție pentru a-l acoperi pe atacantul francez atunci când acesta va lipsi. După ce l-a vândut pe Luka Jovic la Fiorentina, Real vrea să scape și de Mariano Diaz. Dominicanul cu origini spaniole nu se află în planurile lui Ancelotti pentru sezonul ce stă să inceapă.

Posibilii jucători "de rezervă" pentru Benzema, la Real Madrid

Lista scurtă prezintă 5 atacanți care pot îndeplini rolul dorit de antrenor, conform Mundo Deportivo:
Timo Werner
Neamțul pare să fie varianta ideală pentru a-l dubla pe Benzema. Cu evoluții care nu au fost atât de strălucite la Chelsea, un împrumut la Real Madrid ar avea şanse, chiar dacă pe urmele neamţului mai sunt Newcastle, Leipzig şi Juventus. Cu doar 12 goluri în 52 de partide în primul sezon pe Stamford Bridge, Werner a fost titular la naționala Germaniei, iar calitățile sale de jucător versatil au atras atenția spaniolilor.
Edinson Cavani
Uruguayanul este liber de contract după despărțirea de Manchester United. Ajuns la 35 de ani, Cavani caută o echipă unde să prindă minute și să fie în formă pentru Cupa Mondială de la finalul acestui an. Trecut pe la PSG, unde a marcat 138 de goluri, sud-americanul ar aduce în atacul Realului multă experienţă, când Benzema va fi protejat sau va fi indisponibil.
Edin Dzeko
Un atacant care continuă să înscrie și la 36 de ani, însă care nu mai are locul asigurat în echipa lui Inter, după venirea lui Romelu Lukaku. Nu se știe dacă ar accepta rolul de rezervă la madrileni, dar jocul său cu spatele la poartă, capacitatea de a crea spații și instinctul porții pot oricând să îi aducă un transfer în LaLiga.
Benjamin Sesko of FC Red Bull Salzburg looks on during a Friendly Match between FC Red Bull Salzburg and Legia Warszaw
Benjamin Sesko
La doar 19 ani, Sesko este comparat deja cu Haaland. Slovenul are același stil de joc cu al atacantului de la Manchester City și se remarcă printr-un fizic de excepţie. Manchester United a fost cea mai interesată de atacantul de la Red Bull Salzburg, dar austriecii țin la preț și nu doresc să îl lase pentru o sumă mai mică de 65 de milioane de euro. Aceasta ar fi cea mai complicată variantă pentru Real, dar, probabil, și cea mai de perspectivă, jucătorul fiind foarte tânăr.
Raul de Tomas
Ultimul pe lista presei din Spania, Raul de Tomas, pare să fie și cel mai aproape de a face pasul spre capitala Spaniei. Cunoaște foarte bine campionatul, este pe placul lui Ancelotti și este pe picior de plecare de la Espanyol. Atcantul a avut un sezon bun la echipa de club și a fost convocat la naționala Spaniei de către Luis Enrique.

Mariano Diaz este dorit de Celta Vigo

Mariano Diaz are un salariu de 3,5 milioane de euro la Real, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care conducere vrea să scpe de el. Celta Vigo s-a interest de serviciile sale, dar pretențiile financiare pot fi un obstacol.
Celta s-a mai interesat de Borja Mayoral, însă atacantul a ajuns în cele din urmă la Getafe. Astfel, galicienii luptă pentru aducerea lui Mariano, cel care a reușit 12 goluri în 73 de partide pentru Los Blancos.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo