Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Președintele lui Atletico, mesaj catagoric despre "cazul Griezmann"! Ce se va întâmpla cu francezul

Nicu Savin

Publicat 04/10/2022 la 23:14 GMT+3

Antoine Griezmann are un sezon foarte ciudat, deoarece nu este folosit de Diego Simeone decât maxim 30 de minute pe meci, totul pentru ca Atletico să nu fie nevoită să-i plătească la anul Barcelonei suma de 40 de milioane de €. Președintele madrilenilor a declarat că nimic nu se va schimba în cazul francezului și a dat de înțeles că negociază cu Barcelona pentru modificarea clauzei.

Antoine Griezmann

Credit imagine: Getty Images

Antoine Griezmann se află într-o situație ingrată la Atletico Madrid. Francezul este doar împrumutat de la Barcelona până în vara anului viitor, iar madrilenii au o opțiune obligatorie de cumpărare în valoare de 40 de milioane de €. Aceasta se va activa însă numai dacă atacantul va juca în jumătate din meciuri mai mult de o repriză.
Madrilenii vor să profite de acest lucru și au decis să nu-l folosească pe Griezmann mai mult de jumătate de oră în meciurile de campionat, pentru a scăpa de plata sumei de transfer definitiv. Barcelona este indignată, dar pare lagată de mâini în această speță, iar Atletico nu este dispusă să cedeze.
Citește și:

Griezmann va continua să fie rezervă la Atletico Madrid

Enrique Cerezo, președintele lui Atletico, a vorbit despre acest subiect și a avut un mesaj foarte clar: Griezmann va intra în continuare după minutul 60, așa cum s-a întâmplat în toate meciurile din La Liga din acest sezon, cu o singură excepție. Oficialul de pe Wanda Metropolitano a dat însă de înțeles că negociază cu Barcelona, sperând probabil ca gruparea catalană să-și reducă pretențiile și Griezmann să devină definitiv jucătorul lui Atletico pentru o sumă mai mică.
"Nu e nicio noutate în ceea ce-l privește pe Griezmann. Totul va rămâne la fel, el va juca după minutul 60, asta dorim noi. Dacă sunt negocieri cu Barcelona? În fotbal, mereu există negocieri", a spus Cerezo, citat de Sport.es.
Griezmann a jucat în toate cele 7 meciuri de campionat din acest sezon, însă numai în derby-ul cu Real Madrid a fost titular. În celelalte 6 partide a fost trimis pe teren după minutul 60. Chiar și așa, francezul a reușit două goluri și o pasă decisivă, fiind desemnat jucătorul lunii septembrie de fanii madrileni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo