Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid și Barcelona pierd teren în lupta pentru Endrick! O altă forță, aproape de a-l transfera

Nicu Savin

Publicat 02/08/2022 la 09:42 GMT+3

Real Madrid și Barcelona încearcă de o bună perioadă de timp să-l transfere pe brazilianul Endrick, considerat la scară largă cel mai bun tânăr jucător din lume. Presa spaniolă anunță însă că cele două forțe din La Liga sunt pe cale să rateze tranzacția, deoarece fotabalistul este atras de o ofertă uriașă de la Chelsea.

Endrick esulta per un gol in Palmeiras-Santos - Copa São Paulo de Futebol Júnior 2021

Credit imagine: Imago

Real Madrid și Barcelona sunt printre cluburile cele mai atente când vine vorba despre fotbaliști talentați din America de Sud, pe care încearcă să-i transfere la vârste fragede. Cel mai bun produs de export al fotbalului brazilian este Endrick, jucătorul de numai 16 ani al celor de la Palmeiras.
Acesta a impresionat la grupele de copii și juniori ale formației braziliene și mai multe forțe din Europa se bat pentru transferul său. După ce atacantul comparat deja cu Pele a făcut spectacol la "Copinha", cel mai prestigios turneu dedicat juniorilor în Brazilia, presa din Spania a scris că Real Madrid și Barcelona au început licitația pentru semnătura sa.
Citește și:

Chelsea, favorită să obțină semnătura lui Endrick

Cele două forțe din La Liga sunt însă departe de a realiza mutarea, pentru că Chelsea este dispusă să-i îndeplinească fotbalistului orice dorință pentru a merge pe Stamford Bridge. Conform jurnalistului brazilian Jorge Nicola, reprezentanții lui Chelsea s-au deplasat la Sao Paulo pentru a discuta cu familia lui Endrick și au făcut deja o ofertă.
În cazul în care se va ajunge la un acord, Endrick nu va juca la Chelsea în viitorul foarte apropiat, deoarece legislația din Marea Britanie nu permite jucătorilor străini sub 18 ani să evolueze în Arhipelag. Astfel, Chelsea va căuta un alt club european unde să-l împrumute pe atacant pentru a căpăta experiență.
Ulterior, după ce va deveni major, acesta ar urma să ajungă pe Stamford Bridge. De asemenea, există posibilitatea ca Endrick să fie lăsat sub formă de împrumut la Palmeiras, deși londonezii ar prefera ca acesta să vină în Europa cât mai repede, pentru a se adapta la rigorile fotbalului de pe "Bătrânul Continent".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo