Ajuns la 33 de ani, Robert Lewandowski s-a alăturat noilor săi coechipieri în Miami, după ce a finalizat transferul de la Bayern Munchen, în valoare de 45 de milioane de euro. Catalanii au așteptări mari de la superstarul polonez și vor ca jucătorul să poarte un număr de titular înaintea noului sezon competițional.
Potrivit publicației spaniole SPORT, Barca vrea ca Lewandowski să poarte tricoul cu numărul 9 din mai multe motive. Cu toate acestea, tricoul este în prezent în posesia lui Memphis Depay. Lewandowski a purtat tricoul cu numărul 9 în timpul perioadei sale de glorie la Bayern și poartă același tricou și când reprezintă Polonia.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Barcelona a dat lovitura! A obținut banii necesari pentru înregistrarea transferurilor verii
ACUM 19 ORE

Ce număr va purta Robert Lewandowski pe tricou la Barcelona

Totuși, tricoul cu numărul 9 de la Barca ar putea fi disponibil, deoarece Depay se pare că se află pe picior de plecare de pe Camp Nou. Tottenham ar fi făcut deja primul pas spre transferul atacantului olandez. Așadar, Lewandowski ar putea obține până la urmă numărul de tricou preferat fără ca Depay să fie nevoit să renunțe la el.
Într-o înregistrare video publicată de club, el a vorbit despre bucuria de a semna pentru Barcelona: "În sfârșit sunt aici și sunt foarte fericit să mă alătur Barcelonei. Ultimele zile au fost zile foarte lungi, dar în cele din urmă înțelegerea a fost făcută, așa că acum mă voi concentra pe un nou capitol din viața mea și pe o nouă provocare. Sunt în continuare tipul care vrea să câștige, nu doar meciurile, ci și titlurile, așa că sper ca de la începutul sezonului să începem să câștigăm și să urmărim titluri în timpul sezonului și la finalul acestuia.
Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, întotdeauna mi-am dorit să joc pentru cele mai mari cluburi. Este următorul pas. De asemenea, pentru viața mea privată, a fost o nouă provocare. Știu că este momentul să readuc Barcelona pe drumul cel bun și sunt aici pentru a o ajuta să revină în top și să câștige cât mai multe titluri", a transmis Lewandowski.
Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
ACUM 20 ORE
Liga
Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021
ACUM 20 ORE