Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star al Barcelonei, "forțat" să cedeze în fața lui Robert Lewandowski! Ce număr va purta polonezul pe tricou

Eurosport
DeEurosport

Publicat 18/07/2022 la 19:19 GMT+3

Barcelona vrea ca Robert Lewandowski să poarte un număr de tricou care este deja "adjudecat" de un alt jucător.

Robert Lewandowski reveals his reasons for joining FC Barcelona

Credit imagine: Eurosport

Ajuns la 33 de ani, Robert Lewandowski s-a alăturat noilor săi coechipieri în Miami, după ce a finalizat transferul de la Bayern Munchen, în valoare de 45 de milioane de euro. Catalanii au așteptări mari de la superstarul polonez și vor ca jucătorul să poarte un număr de titular înaintea noului sezon competițional.
Potrivit publicației spaniole SPORT, Barca vrea ca Lewandowski să poarte tricoul cu numărul 9 din mai multe motive. Cu toate acestea, tricoul este în prezent în posesia lui Memphis Depay. Lewandowski a purtat tricoul cu numărul 9 în timpul perioadei sale de glorie la Bayern și poartă același tricou și când reprezintă Polonia.
CITEȘTE ȘI:

Ce număr va purta Robert Lewandowski pe tricou la Barcelona

Totuși, tricoul cu numărul 9 de la Barca ar putea fi disponibil, deoarece Depay se pare că se află pe picior de plecare de pe Camp Nou. Tottenham ar fi făcut deja primul pas spre transferul atacantului olandez. Așadar, Lewandowski ar putea obține până la urmă numărul de tricou preferat fără ca Depay să fie nevoit să renunțe la el.
Într-o înregistrare video publicată de club, el a vorbit despre bucuria de a semna pentru Barcelona: "În sfârșit sunt aici și sunt foarte fericit să mă alătur Barcelonei. Ultimele zile au fost zile foarte lungi, dar în cele din urmă înțelegerea a fost făcută, așa că acum mă voi concentra pe un nou capitol din viața mea și pe o nouă provocare. Sunt în continuare tipul care vrea să câștige, nu doar meciurile, ci și titlurile, așa că sper ca de la începutul sezonului să începem să câștigăm și să urmărim titluri în timpul sezonului și la finalul acestuia.
Întotdeauna mi-am dorit să joc în La Liga, întotdeauna mi-am dorit să joc pentru cele mai mari cluburi. Este următorul pas. De asemenea, pentru viața mea privată, a fost o nouă provocare. Știu că este momentul să readuc Barcelona pe drumul cel bun și sunt aici pentru a o ajuta să revină în top și să câștige cât mai multe titluri", a transmis Lewandowski.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo