Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești proaste pentru Xavi! Doi titulari ai Barcelonei s-au accidentat în pauza internațională

Alex Masgras

Publicat 24/09/2022 la 15:10 GMT+3

Barcelona are parte de ghinion în această pauză internațională. Ronald Araujo și Jules Kounde s-au accidentat și vor fi indisponibili în perioada următoare. Dacă Jules Kounde va lipsi în jur de o lună, Araujo nu știe în acest moment cât timp va sta departe de teren.

Xavi Hernández

Credit imagine: Getty Images

Pauza internațională nu vine cu vești bune pentru Barcelona. Jules Kounde, fundașul dreapta venit în această vară de la Sevilla, s-a accidentat în victoria Franței cu 2-0 în fața Austriei, în timp ce Ronald Araujo a fost schimbat în minutul 5 al amicalului dintre Uruguay și Iran, pierdut de sud-americani, scor 0-1.
Barcelona a anunțat astăzi pe site-ul clubului și cu ce probleme se confruntă cei doi apărători. Dacă Jules Kounde are probleme la bicepsul femural al piciorului stâng, Ronald Araujo a suferit o fractură de avulsie la piciorul drept.
Citește și:

Jules Kounde va lipsi o lună din lotul Barcelonei

Dacă în cazul lui Jules Kounde lucrurile sunt destul de clare, el urmând să absenteze pentru aproximativ o lună, situația lui Araujo este încă neclară.
Veștile nu sunt deloc bune pentru Xavi, deoarece Kounde și Araujo au fost doi dintre cei mai importanți oameni ai catalanilor din apărare. Kounde a evoluat în cinci partide pentru Barcelona în acest sezon, reușind trei pase de gol, atât în La Liga, cât și în Champions League, în timp ce Araujo a evoluat în șapte partide din acest sezon.
În campionat, Barcelona se află pe locul al doilea, cu 16 puncte, la 2 puncte în spatele liderului Real Madrid. În UEFA Champions League, catalanii se află pe locul secund în Grupa C, după ce au învins-o pe Viktoria Plzen și au pierdut deplasarea de la Munchen, cu Bayern.
În următoarea lună, după pauza internațională, Barcelona va avea parte de un program destul de încărcat. Urmează dubla cu Inter din Champions League și returul cu Bayern, dar și duelurile din campionat cu Real Madrid, Villarreal sau Bilbao.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo