Olympique Marseille stă pe un butoi de pulbere! Fanii, nemulțumiți de rezultatele echipei, au provocat un imens scandal la finalul săptămânii trecute, în urma căruia partida cu Rennes a fost amânată, iar astăzi, antrenorul Andre Villas-Boas și-a prezentat demisia în direct, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Lens.
Motivul invocat de managerul portughez a fost faptul că oficialii clubului au acționat peste capul său atunci când l-au împrumutat pe Olivier Ntcham (cu opțiune de cumpărare definitivă), jucător pe care el nu și l-a dorit.
https://i.eurosport.com/2020/07/21/2853347.jpg
Serie A
Napoli revine pe 1 în Serie A, după un succes dramatic, în minutul 90+4, pe terenul lui Lazio
27/02/2022 LA 21:50

Olympique Marseille l-a contactat pe Maurizio Sarri

Se pare totuși că ruptura dintre lusitan și board-ul de pe Velodrome a avut loc mai demult, iar acest deznodământ era inevitabil, mai ales că rezultatele echipei au fost foarte slabe în ultima vreme.
Mai mult, Sky Sport Italia scrie că oficialii lui Marseille au început deja să caute înlocuitori pentru Villas Boas, iar primul abordat a fost Maurizio Sarri, căruia i-au și făcut o ofertă în zilele trecute. Se pare totuși că aceasta a fost respinsă de italian, deoarece acesta nu agreează preluarea unei echipe în plin campionat, el refuzând și alte echipe în ultima vreme din acest motiv, dar orice este posibil în următoarea perioadă.
Dacă demisia lui Villas Boas va fi acceptată, lucru foarte probabil după ultimele informații din presa franceză, există posibilitatea ca Marseille să recurgă doar la o soluție interimară, iar din vară echipa să fie preluată de Sarri.
Tehnicianul italian de 62 de ani a rămas fără angajament la finalul stagiune trecute, când a fost înlăturat de la Juventus chiar dacă a câștigat titlul în Serie A, iar de atunci numele său a apărut în prim plan ori de câte ori o echipă importantă era în căutarea unui antrenor.
Sarri și-a început cariera de antrenor în 2003, dar a condus doar echipe slab cotate din "Cizmă" (majoritatea în ligile inferioare) până în 2015, când a fost numit pe banca lui Napoli. În 2018-2019 a antrenat-o pe Chelsea, iar apoi pe Juventus, dar niciunde nu a avut răgazul necesar de a face o echipă cu pretenții în Champions League.
League Cup
DRA-MA-TIC! Liverpool a câștigat Cupa Ligii, după 11-10 la lovituri de departajare, cu Chelsea
27/02/2022 LA 19:31
Premier League
Chelsea scapă, în sfârşit, de Kepa. Cine îi întinde o mână de ajutor celui mai scump portar din lume
21/12/2021 LA 09:28