articol de Romeo Ene
S-a vehiculat foarte mult că mijlocaşul de 29 de ani va reveni la Barcelona, pe fondul incertitudinii legate de viitorul său în capitala Franţei în ultimele sezoane. Cu toate acestea, Neymar a pus capăt oricărei speranţe de revenire pe Camp Nou după ce a semnat noua înţelegere cu PSG.
Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48

Neymar ar putea reveni în Brazilia

Potrivit UOL (citat de Mundo Deportivo), acordul lui Neymar cu PSG conține o ’’clauză de retragere” care i-ar permite să se întoarcă în ţara sa natală, Brazilia, înainte de retragerea din fotbal.
Presa braziliană precizează că PSG are opțiunea de a prelungi acordul cu fostul jucător al Barcelonei Barcelona cu un an, păstrându-l pe Neymar pe Parc des Princes până în 2026.
UOL susține că acordul i-ar permite lui Neymar să se întoarcă în Brazilia în 2026 și să se bucure de o a doua experienţă la clubul la care a copilărit, Santos, înainte de retragere.
Neymar a reprezentat un jucător esențial pentru PSG, clubul parizian plătind 200 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce de la Barcelona în 2017. Internaționalul brazilian a comentat decizia de a semna un nou acord cu francezii şi şi-a reiterat dorința de a ‘’pune multe alte trofee pe raft pentru PSG.’’
"Am crescut ca persoană aici, ca om și ca jucător", a spus Neymar pe site-ul oficial al lui PSG. Mijlocaşul francezilor a adăugat: "Am învățat multe. S-au întâmplat lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple. Am avut lupte, care de câteva ori s-au încheiat într-un mod trist, dar sunt fericit și mândru că fac parte din istoria lui Paris St-Germain. Sper să mai pun multe trofee pe raftul lui PSG."
Brazilianul a cucerit trei titluri, două Cupe ale Franţei și două Cupe ale Ligii Franței. Neymar a fost, de asemenea, foarte aproape de a cuceri Liga Campionilor în sezonul trecut, atunci când PSG a disputat finala cu Bayern, pierdută, însă, cu 1-0.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14