După meciul în care campioana Franţei a învins-o pe Nimes, 3-0, Di Maria a fost intervievat de Canal+ în legătură cu situaţia sa contractuală, dar şi cu posibilitatea ca Messi să vină din vară în Hexagon. "Sunt calm, mă simt bine la Paris, aştept să văd ce se întâmplă", a spus sud-americanul legat de contractul său, care expiră în vară.
Tot în iunie îi expiră şi contractul lui Messi cu Barcelona, iar PSG pare principala candidată să îl transfere, după ce City pare că a ieşit din cursă. Catalanii sunt într-o situaţie financiară grea şi noul preşedinte va avea mult de muncă pentru a îi oferi decarului un salariu comparabil cu cel de acum (555 de milioane de euro, în perioada 2017-2021).
"Lucrurile cu Messi se dezvoltă. Da, da, eu sper să vină aici. Există multe posibilităţi pentru ca el să fie aici de la anul. Trebuie să fim calmi şi să aşteptăm finalul sezonului, vom vedea ce se va întâmpla", a spus Di Maria.
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
ACUM 15 ORE

Di Maria visează să fie coleg cu Messi la PSG

Într-un interviu acordat în urmă cu două săptămâni argentinienilor de la Tyc Sport, Di Maria declara că și-ar dori foarte mult să fie coleg cu Messi și la echipa de club, așa cum a făcut-o la națională.
"Am visat întotdeauna să joc cu el în aceeași echipă. Am făcut-o la națională, dar visul meu e să fiu în aceeași echipă zi de zi. Există acum o șansă, dar contractul meu aici se încheie și nu știu ce se va întâmpla, dar mi-ar plăcea să joc cu Messi și aș fi foarte fericit. Am avut șansa să joc cu Cristiano Ronaldo, Neymar și Mbappe. Dacă aș juca și cu Leo ... aș putea să mă retrag cu ușurință. Ar fi maximul. Nu aș putea cere nimic mai mult în fotbal", a declarat Di Maria ăentru Tyc Sport.
Argentinianul de la PSG a făcut la momentul respectiv şi o glumă, menţionând că soția sa i-a impus să rămână la Paris în orice condiții, dacă Messi va ajunge în cele din urmă pe Parc de Princes: "Soția mea mi-a spus: Dacă Messi vine la Paris, trebuie să rămâi la club, chiar dacă slujba ta va fi de bucătar!"
Di Maria a menționat că deocamdată nu se gândește la viitor, ci se focusează pe obiectivele din acest sezon, când PSG are ca principal obiectiv câștigarea Champions League: "Sunt concentrat pe ceea ce putem realiza în acest an. Există un nou antrenor și am în vedere și acest lucru. Nu vrea să mă grăbesc. Sunt foarte calm și încerc să mă bucur mă bucur de fiecare zi"
Zilele trecute, presa din Anglia a scris că Di Maria este dorit insistent de Tottenham. Rămâne de văzut unde va juca argentinianul din sezonul viitor, dar cu siguranță o va face la o echipă importantă, cota sa fiind încă una excelentă, chiar dacă va împlini 33 de ani peste câteva luni.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, "înțepat" de fanii Coreei de Sud! Ce au putut să facă după o ratare a portughezului
ACUM 16 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lewandowski a dat cărțile pe față! Ce i-a spus lui Messi la finalul partidei Polonia - Argentina
ACUM O ZI