Pe contul oficial de Twitter, clubul Nantes a transmis că, la meciul de duminică contra celor de la Bordeaux, fotbaliștii vor juca într-un echipament alb, asemănător celui purtat de naționala Argentinei. Motivul acestei acțiuni este de a onora dispariția tragică a lui Sala, jucător care dintotdeauna și-a dorit să îmbrace tricoul naționalei sale.
"Luptător și generos, mereu ai visat să joci pentru Argentina și, cu siguranță, meritai să îmbraci acel tricou. Toate profiturile din vânzarea acestui echipament special vor merge către cele două echipe ale lui Emiliano din Argentina."
Fotbal
Prima condamnare la închisoare în cazul morții lui Emiliano Sala, după aproape 3 ani de la accident
12/11/2021 LA 17:05

Emiliano Sala, 1 an de la dispariție

Ieri s-a împlinit un an de când Emiliano Sala a decedat în timpul unui zbor între Franța și Anglia, când avionul în care se afla s-a prăbușit. Sala plecase de la Nantes către Cardiff și urma să bifeze primul antrenament alături de noua sa echipă, dar nu a mai ajuns la destinație.
Autoritățile i-au căutat îndelung pe Sala și pe pilotul David Ibbotson, în zona Aurigny din Insulele Anglo-Normande, găsindu-i în cele din urmă, însă prea târziu.
De-a lungul carierei, Emiliano Sala a jucat pentru Proyecto Crecer, Crato, Bordeaux, Orleans, Niort, Caen și Nantes. În iarna anului trecut, argentinianul a fost transferat la Cardiff, formație aflată la acea vreme în Premier League, în schimbul sumei de 17 milioane de euro. Din păcate, Sala n-a apucat să debuteze la noua sa echipă.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Cazul Emiliano Sala: Nici pilotul și nici avionul nu aveau licență pentru a transporta persoane
13/03/2020 LA 15:01
Ligue 1
Moment de reculegere în memoria lui Emiliano Sala. Fanii lui Nantes au afișat o coregrafie superbă
26/01/2020 LA 16:19