articol de Romeo Ene
Contractul său cu francezii se termină în 2022, iar aceştia au început demersurile pentru a-l convinge pe tânărul atacant să rămână pe Parc des Princes.

MBAPPE NU SE GRĂBEŞTE SĂ DEA UN RĂSPUNS

Ligue 1
Pochettino nu mai e antrenorul lui PSG. Anunțul oficial al clubului francez
05/07/2022 LA 11:48
Potrivit L'Équipe, Mbappé și-a amânat decizia cu privire la reînnoirea contractului său cu PSG. Leonardo a subliniat acum două săptămâni că telenovela va fi rezolvată în curând, dar nimic nu indică faptul că va fi așa. Clubul parizian se grăbeşte deoarece contractul jucătorului expiră în 2022, iar în cazul unui răspuns negativ, ar trebui să încerce să-l vândă pe o sumă foarte mare.
Preţul ar fi în jur de 200 de milioane de euro, iar PSG vrea să rezolve această problemă înainte de sferturile de finală ale Champions League. Atât Pochettino, cât şi oamenii din anturajul francezilor îl laudă pe Mbappé de fiecare dată când apar în presă, arătând clar că jucătorul este o parte foarte importantă din proiectul lor, însă Mbappé continuă să se gândească la viitorul său, conştient de faptul că nu mai are mult timp contract la Paris, iar cluburi precum Real Madrid stau la pândă.

SALARIUL PE CARE ÎL SOLICITĂ MBAPPE

Pe de altă parte, The Athletic a dezvăluit salariul pe care îl solicită Kylian Mbappé pentru clubul care doreşte să-l achiziţioneze: nu mai puțin de 600.000 de lire sterline pe săptămână (aproximativ 700.000 de euro pe săptămână și puțin peste 36 de milioane de euro pe an).
Presa britanică detaliază aceste informaţii în contextul în care Manchester City, despre care se spune că s-a retras din licitație după ce a aflat pretențiile ridicate ale atacantului francez, l-ar fi dorit mai mult timp. Trupa antrenată de Pep Guardiola nu ar vrea să investească atât de mult într-un jucător.

ÎNLOCUITOR PENTRU AGUERO

City caută un înlocuitor pentru Agüero, iar englezii consideră că ar fi mai rentabil să încerce să-l transfere pe Erling Haaland, cealaltă vedetă a pieţei. ''Cetăţenii'' vor face orice pentru a-l transfera pe norvegian. Aducerea vârfului de la Dortmund pare o misiune foarte dificilă, din cauza numărului de echipe care sunt interesate de el, însă englezii vor încerca să atace această pistă.
Celelalte 2 nume pe care le precizează The Athletic ca fiind posibili înlocuitori pentru Agüero sunt Harry Kane și Romelu Lukaku, deși prețul de transfer al englezului este de așteptat să fie prea mare.
Agüero își încheie contractul în această vară, iar Guardiola îşi doreşte un înlocuitor pe măsură, prin urmare, City nu se gândeşte la posibilitatea de a-şi concentra eforturile pentru aducerea lui Mbappé pe Etihad Stadium.
Ligue 1
Fratele lui Kylian Mbpappe îi calcă pe urme superstarului lui PSG. Cine e Ethan, puștiul de 15 ani
05/07/2022 LA 06:41
Ligue 1
Clauză "anti-PSG" pentru Vinicius
28/06/2022 LA 07:14