Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe i-a pus gând rău lui Real Madrid: "Sunt concentrat pe un singur lucru, să îi înving"

Cristian Mihală

Publicat 07/02/2022 la 11:19 GMT+2

Kylian Mbappe a negat că ar fi semnat cu Real Madrid, menționând că în acest moment e concentrat pe un singur lucru: să îi elimine pe "galactici" din optimile Champions League.

Kylian Mbappé face à Lille

Credit imagine: Getty Images

Potrivit jurnaliștilor de la Bild, francezul va ajunge sigur în vară pe Santiago Bernabeu, urmând a semna din postura de jucător liber de contract. Conform sursei citate, starul de 23 de ani al parizienilor va câștiga la Madrid aproximativ 25 de milioane de euro pe an (50 de milioane de euro brut).
Un anunț al clubului blanco privind mutarea va fi făcut abia după ce Real Madrid va înfrunta PSG în optimile Champions League, cele două partide fiind programate pe 15 februarie și 9 martie. Mbappe a negat însă că ar fi bătut palma cu Florentino Perez, explicând că e concentrat 100% să îi elimine pe spanioli din UCL.
"Sunt concentrat pe un singur lucru, să câștig împotriva lui Real Madrid în Champions League. Apoi, vom vedea ce se întâmplă", a spus Mbappe.
CITEȘTE ȘI:

Mbappe, cuvinte frumoase despre Ben Arfa

Aseară, Mbappe a făcut o partidă foarte bună pe terenul lui Lille, PSG impunându-se cu 5-1 contra campioanei. Vârful francez a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din carieră, apoi a vorbit la superlativ despre adversarul de duminică, Ben Arfa.
"Ben Arfa are mereu controlul. Cum spunem des, calitatea nu se cumpara de la Carrefour (...) Calitatea o are", a mai spus vârful lui PSG.
PSG are în prezent 13 puncte avans în clasamentul din Ligue 1 față de a doua clasată, Marseille. Cu eșecul de aseară, Lille a pierdut aproape orice șansă să mai prindă un loc de Champions League. Campioana e acum pe locul 11 și, deși diferența față de locul 4 e de doar 6 puncte, sunt prea multe formații interpuse.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo