Într-o fereastră de transferuri nebună, în care Messi și Ronaldo au dat curs unor alte provocări, telenovela verii a fost constituită de ofertele venite dinspre Real Madrid pentru Mbappe. Vorbim de 4 oferte, respinse pe rând de francezi pentru jucătorul care a refuzat prelungirea contractului cu gruparea de pe Parc des Princes și care, din ianuarie, intră în ultimele 6 luni de contract.
În contextul atâtor speculații, Ander Herrera l-a întrebat pe Mbappe înainte ca perioada de mercato să se încheie dacă va pleca sau nu la Real Madrid. Răspunsul a fost negativ, însă mijlocașul nu a spus și care sunt planurile pe termen mediu și lung ale lui Kylian. Deocamdată el a refuzat toate ofertele de prelungire, deși PSG a supralicitat, prin Al Khelaifi, propunându-i un salariu de peste 50 de milioane de euro/an.
"Am avut intuiția că va rămâne. Ceea ce ne spusese întotdeauna clubul a fost că Mbappe rămâne. L-am întrebat personal pe Kylian, cu două săptămâni înainte de închiderea perioadei de transfer și mi-a spus "Rămân aici, frate, rămân". Tot ce am văzut în presă nu avea legătură cu ce simțeam și vedeam în vestiar. Știu că îi expiră contractul, dar eu sper că ce se va întâmpla în acest sezon îl va determina să rămână, să prelungească", a spus Ander Herrera pentru Cadena SER.
Liga
Messi va reveni la Barcelona în 2023!Anunțul de ultimă oră făcut de o sursă autorizată din Argentina
IERI LA 15:50
CITEȘTE ȘI:
CARRAGHER NU CREDE ÎN RONALDO LA UNITED: "CREEAZĂ TOT ATÂTEA PROBLEME CÂTE REZOLVĂ"

Real Madrid nu mai vorbește de Mbappe până în 2022

Până în ianuarie 2022, șefii Realului nu vor mai discuta public despre subiectul "Mbappe". Jurnalistul Pipi Estrada a dezvăluit joi seară pentru El Chiringuito că aceștia nu mai vor să se vorbească despre această mutare, pentru a-i lăsa pe jucătorii lui Carlo Ancelotti să se concentreze asupra a ceea ce au de făcut în actualul sezon.
Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, cei de la Real Madrid îi oferă lui Kylian Mbappe un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane. Salariul nu pare deloc pe măsura atât de râvnitului francez, căruia cei de la PSG sunt dispuși să-i achite mai mult de dublu.
În schimb, ceea ce șochează în contractul pe care 'galacticii' îl pregătesc pentru Mbappe este clauza de reziliere. Florentino Perez vrea să impună o clauză de un miliard de euro pentru încetarea contractului.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii
IERI LA 14:48
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre o posibilă revenire a lui Messi la Barcelona: "Nu îi facem nicio favoare"
03/10/2022 LA 19:14