Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe vrea să joace la Real Madrid, după despărțirea de PSG! Anunțul spaniolilor

Cosmin Cioboata

Actualizat 15/09/2020 la 15:41 GMT+3

Kylian Mbappe rămâne unul dintre cei mai "vânați" jucători ai momentului. Potrivit renumitului jurnalist spaniol Josep Pedrerol, de la El Chiringuito TV, starul francez și-ar fi exprimat intenția să se despartă de PSG și să meargă la Real Madrid vara viitoare.

Kylian Mbappe, starul lui PSG

Credit imagine: Getty Images

Mbappe a impresionat prin evoluțiile și calitățile sale etalate atât la PSG, cât și la naționala Franței. La 21 de ani, atacantul francez se poate lăuda deja cu o Cupă Mondială și 4 titluri de campion în Ligue 1.
Jocul extraordinar al lui Mbappe a intrat rapid în atenția mai multor cluburi gigantice din Europa. Pe lista scurtă a pretendentelor la semnătura lui Mbappe se numără Liverpool, Manchester United, Manchester City și Real Madrid.
După ce The Times a anunțat în urmă cu două zile că Mbappe le-a spus celor de la PSG că vrea să plece vara viitoare, cu un an înainte de expirarea contractului, astăzi a apărut o nouă veste care a făcut rapid înconjurul presei internaționale. Josep Pedrerol, unul dintre jurnaliștii de top din Europa, a anunțat că Mbappe și-a ales deja viitoarea destinație.
Potrivit ibericului, Kylian Mbappe își dorește să ajungă la Real Madrid, pentru a lucra alături de Zinedine Zidane, conaționalul său pe care îl apreciază enorm. Pentru tânărul internațional, un transfer pe Santiago Bernabeu ar reprezenta un vis devenit realitate, în urma căruia și-ar crește semnificativ șansele să câștige Balonul de Aur. La formația "Blanco", Mbappe s-ar întâlni cu Raphael Varane și Ferland Mendy, coechipierii săi de la naționala Franței.

Mbappe vrea să joace la Real Madrid, după despărțirea de PSG

Board-ul lui PSG spera să-l convingă pe Mbappe să rămână pe Parc des Princes, în urma sezonului promițător reușit de campioana Franței în UEFA Champions League. Mbappe&Co au ajuns până în finala competiției, unde au pierdut la limită împotriva lui Bayern Munchen, scor 0-1.
Planurile șeicilor de la PSG se pare că au fost date peste cap. Atenția s-a mutat acum asupra oficialilor de la Real Madrid, care vor fi nevoiți să scoată o sumă considerabilă din conturi pentru a-și asigura semnătura lui Mbappe. În prezent, starul francez este cotat la 180 milioane de euro de transfermarkt.com. De amintit este că PSG a achitat 145 milioane de euro pentru Mbappe în urmă cu 2 ani, când a fost cumpărat definitiv de la Monaco.
Cu siguranță, board-ul lui Real Madrid, în frunte cu Florentino Perez, se va baza pe faptul că Mbappe va intra în ultimul an de contract vara viitoare. PSG nu va risca să-l piardă gratis în 2022, motiv pentru șeicii vor cere, cel mai probabil, o sumă pe care "galacticii" vor reuși s-o acopere fără mari dificultăți.
Real a făcut economie în fereastra curentă de mercato și n-a cumpărat vreun jucător. În schimb, campioana Spaniei a vândut mai mulți fotbaliști, printre care se numără Achraf Hakimi, Oscar Rodriguez și Javi Sanchez.

Mbappe a ales între Real Madrid, Liverpool, Manchester City și Manchester United

În afară de Real Madrid, pe urmele lui Mbappe se află și 3 cluburi uriașe din Premier League: Liverpool, Manchester United și Manchester City. În ciuda interesului uriaș al englezilor, se pare că Mbappe își dorește o aventură în Spania.
Mbappe chiar o lăuda pe Liverpool în urmă cu câteva luni, spunând că este "o mașinărie de fotbal". În ciuda cuvintelor frumoase, starul francez a exclus un transfer pe Anfield. La fel, se pare că nici Manchester City nu se va bucura de serviciile campionului mondial, deși șeicii de pe Etihad aveau pregătită o sumă uriașă de transfer.
În presa internațională se vorbea chiar că formația lui Pep Guardiola ar fi preferat să-l aducă pe Mbappe în detrimentul lui Lionel Messi. Și United, rivala locală a lui City, a fost asociată cu un posibil transfer al internaționalului francez, însă "diavolii roșii" și-au îndreptat atenția în cele din urmă către Jadon Sancho, puștiul-minune al Borussiei Dortmund.
Mbappe a impresionat în tricoul lui PSG. Starul francez a marcat 90 de goluri și a oferit 51 de assist-uri în 124 de apariții pentru formația pariziană. Mbappe a cucerit 8 trofee alături de PSG și a debutat la naționala Franței în urmă cu 3 ani. De atunci, tânărul atacant a marcat 14 goluri în 35 de apariții și a contribuit la câștigarea Campionatului Mondial din 2018.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo