Neymar nu va juca în partida pe care cei de la Paris Saint-Germain o va disputa marți împotriva celor de la Nantes în Ligue 1. Liderul din campionat a motivat absența lui Neymar din lot pentru o accidentare.
Neymar s-a lovit în victoria cu 5-0 împotriva celor de la Montpellier din campionat. La 24 de ore distanță însă, Neymar și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club din Paris. Neymar va împlini miercuri vârsta de 28 de ani.
Thomas Tuchel, managerul celor de la PSG, a vorbit despre situație în conferința de presă de astăzi, spunând că petrecerea din weekend nu a influențat decizia de a-l lăsa pe Neymar în afara lotului.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 11 ORE
Este cel mai bun mod de a te pregăti pentru un meci? Nu, clar nu. Este cel mai rău lucru din lume? Nu. Mereu îmi protejez jucătorii și iubesc această echipă. Cu această petrecere accept că este dificil să protejezi jucătorii, dar contextul face ca situația să nu fie albă sau neagră
Este păcat că oferim șansa oamenilor să ne vorbească de rău. Trebuie să ne adaptăm la situație însă nu voi lăsa un jucător pe bancă sau în afara echipei pentru că au mers să sărbătorească
Conform celor de la PSG, Neymar a suferit o lovitură la coaste în prima repriză a partidei cu Montpellier. Cu toate astea, Neymar a jucat toate cele 90 de minute în partida din weekend.
Cupa Mondială FIFA
Neymar, discurs emoționant, după Brazilia - Coreea de Sud: "Mi-a fost teamă nu voi mai juca"
ACUM 19 ORE
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în sferturile Cupei Mondiale după 4 goluri în 30 de minute în poarta Coreei de Sud
IERI LA 20:55