Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG i-a pregătit o nouă ofertă lui Mbappe! Suma uimitoare pusă la bătaie pentru a semna prelungirea

Cristian Mihală

Publicat 17/02/2022 la 14:53 GMT+2

PSG a pregătit o nouă ofertă de prelungire pentru Kylian Mbappe, în contextul în care vârful francez nu mai pare la fel de convins de oportunitatea transferului la Real Madrid. Al Khelaifi e dispus să îi plătească starului francez 50 de milioane de euro/an.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate semna din această postură cu orice club, pentru a evolua din vară acolo unde își dorește. Transferul la Real Madrid părea o formalitate, în contextul în care Florentino Perez îl curtează de mai mulți ani, dar spaniolii au anunțat încă de ieri că mutarea nu mai e la fel de sigură.
În ultimele luni, oficialii de pe Parc des Princes i-au făcut atacantului din Hexagon mai multe oferte de prelungire, prima fiind de "doar" 38 de milioane de euro. Ulterior, s-au upgradat sumele, iar The Independent anunță acum că Al Khelaifi i-a pus pe masă lui Kylian o înțelegere conform căreia va câștiga aproximativ 1 milion de euro/săptămână. Asta ar însemna aproape 50 de milioane de euro/an.
Vorbim de un salariu mai mare decât i-ar putea oferi Real Madrid, cu toate că probabil "galacticii" ar compensa cu o primă de instalare. În prezent Mbappe câștigă 25 milioane de euro/an, doar Messi (41 milioane de euro) și Neymar (36 milioane de euro) fiind mai bine plătiți decât el în lotul lui PSG.
CITEȘTE ȘI:

De ce are dubii Mbappe să semneze cu Real Madrid? Liverpool a intrat și ea pe fir

Sport.es susţine că Mbappe nu a pus încă semnătura pe un contract cu formaţia din capitala Spaniei şi, potrivit apropiaţilor săi, e mai degrabă deschis spre oferta venită de la Liverpool.
"Cutremur în cazul viitorului lui Mbappe", e titlul dat de sport.es, care notează că Jurgen Klopp a ţinut în ultima perioadă în permanenţă legătura cu francezul, oferindu-i garanţii suplimentare că va putea câştiga trofee pe Anfield.
Din ce susţin spaniolii, francezul ar fi în dubii să meargă la Madrid, nefiind foarte încântat de proiectul de acolo. În schimb, discuţiile avute cu tehnicianul lui Liverpool l-au vrăjit, cei doi având o filosofie similară despre fotbal.
"Apropiaţii francezului asigură că nu a semnat nimic cu Real şi au dezvăluit că vârful e foarte atras de Liverpool. Mbappe este destul de nemulţumit de proiectul lui Real și nu vrea să facă un pas înapoi în carieră", scriu jurnaliştii sursei citate.
Al Khelaifi e la curent şi el cu îndoiala pe care o are Mbappe în legătură cu transferul la Real Madrid, astfel că PSG e gata de orice sacrificiu financiar, în speranţa că îl va păstra.
"PSG se pregăteşte cu o nouă ofertă de reînnoire aproape imposibil de refuzat din punct de vedere financiar. Se pare că jocul este mult mai deschis decât și-ar dori Florentino", mai scriu ibericii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo