Sergio Ramos a vorbit despre posibilitatea ca noul său coleg, Kylian Mbappe să ajunge la Real Madrid și ce sfat i-ar da tânărului francez.

Sergio Ramos, despre plecarea lui Mbappe la Real Madrid

Ramos s-a antrenat ieri petnru prima dată cu PSG și a început astfel aventura la clubul din Ligue 1. Spaniolul speră ca Mbappe să rămână la Paris pentru a juca alături de el, dar crede că va ajunge într-o zi la Real Madrid.
Ligue 1
Messi, în atenția caselor de pariuri după transferul la PSG! Ce cotă are pentru a deveni golgeter
11/08/2021 LA 15:40
"Nu îndrăznesc niciodată să spun cuiva ce ar trebui să facă, din experiența mea aș putea să-i dau sfaturi în privat. Mi-aș dori să continue la PSG pentru că îmi place să joc cu cei mai buni. Decizia de a rămâne sau de a pleca este foarte personală. Eu nu știu ce are Kylian în minte, dar face diferența, este foarte tânăr, e la o echipă foarte bună aici și are nevoie de jucătorii buni în jurul său. Pot să-mi aduc spiritul de câștigător aici și dacă i-l pot transmite, asta va fi un succes.
Real este una dintre cele mai bune echipe din lume și, după istorie, cea mai bună, iar jucătorii într-o etapă a vieții lor trebuie să treacă pe acolo, dar acum îl vreau dîn echipa mea. Ne-am dori cu toții să rămână aici.", a spus Ramos conform Marca.
Sergio Ramos a vorbit și despre posibilitatea de a fi coleg cu Leo Messi la PSG.
"Leo este unul dintre cei mai buni din lume, dar nu depinde de mine. Aș putea spune o mie de lucruri, dar nu contează. Nu este la îndemâna mea, dar logic îmi place să mă înconjur de cei mai buni.", a adăugat spaniolul pentru sursa citată.
Ligue 1
Messi, laude pentru unul dintre colegii de la PSG! "Este un fenomen!" Cine l-a impresionat
11/08/2021 LA 10:44
Ligue 1
Messi, primele declarații după transferul oficial la PSG! Aici tot ce a spus la conferința de presă
11/08/2021 LA 07:43