Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Într-o zi trebuie să mergi la Real Madrid!" Ce sfat îi dă Ramos lui Mbappe legat de transfer

Andrei Bobeica

Actualizat 13/07/2021 la 21:52 GMT+3

Fostul căpitan de la Real Madrid a plecat de pe Santiago Bernabeu în această vară și s-a transferat în Franța, la PSG.

Kylian Mbappé (PSG) și Sergio Ramos (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos a vorbit despre posibilitatea ca noul său coleg, Kylian Mbappe să ajunge la Real Madrid și ce sfat i-ar da tânărului francez.

Sergio Ramos, despre plecarea lui Mbappe la Real Madrid

Ramos s-a antrenat ieri petnru prima dată cu PSG și a început astfel aventura la clubul din Ligue 1. Spaniolul speră ca Mbappe să rămână la Paris pentru a juca alături de el, dar crede că va ajunge într-o zi la Real Madrid.
"Nu îndrăznesc niciodată să spun cuiva ce ar trebui să facă, din experiența mea aș putea să-i dau sfaturi în privat. Mi-aș dori să continue la PSG pentru că îmi place să joc cu cei mai buni. Decizia de a rămâne sau de a pleca este foarte personală. Eu nu știu ce are Kylian în minte, dar face diferența, este foarte tânăr, e la o echipă foarte bună aici și are nevoie de jucătorii buni în jurul său. Pot să-mi aduc spiritul de câștigător aici și dacă i-l pot transmite, asta va fi un succes.
Real este una dintre cele mai bune echipe din lume și, după istorie, cea mai bună, iar jucătorii într-o etapă a vieții lor trebuie să treacă pe acolo, dar acum îl vreau dîn echipa mea. Ne-am dori cu toții să rămână aici.", a spus Ramos conform Marca.
Sergio Ramos a vorbit și despre posibilitatea de a fi coleg cu Leo Messi la PSG.
"Leo este unul dintre cei mai buni din lume, dar nu depinde de mine. Aș putea spune o mie de lucruri, dar nu contează. Nu este la îndemâna mea, dar logic îmi place să mă înconjur de cei mai buni.", a adăugat spaniolul pentru sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo