Lionel Messi se va despărți astăzi oficial de Barcelona, în cadrul unei conferințe de presă în care va vorbi despre plecarea de pe Camp Nou după 20 de ani. Argentinianul este așteptat să semneze cu PSG, cel mai probabil urmând a fi prezentat pe 10 august.
Dacă jucătorii Barcelonei s-au arătat întristați de vestea plecării lui Messi, cei de la PSG sunt încântați că îl vor avea în echipă pe unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii. Potrivit jurnaliștilor de la Le Parisien, reacția lotului fostei campioane a Franței a fost una entuziastă.
"Vom avea cea mai bună echipă din istorie, e clar! Nebunie!" Acesta este mesajul care s-a auzit în vestiarul lui PSG, echipă care după transferurile din această vară ar putea alinia un prim 11 format din jucători ale căror salarii i-ar costa pe șefii clubului peste 180 de milioane de euro anual.
Premier League
Neymar la Newcastle, un vis interzis? Un fost internațional brazilian nu crede că starul s-ar adapta
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/07/3196828.jpg

Messi ar putea prezentat la PSG pe 10 august

Presa din Franța notează că Messi a ajuns deja la un acord cu oficialii de pe Parc des Princes, care ar fi închiriat Turnul Eiffel pentru data de 10 august. Jurnaliștii speculează că atunci ar urma să aibă loc prezentarea argentinianului la PSG, ținând cont că ultima dată când clubul a închiriat faimoasa construcție din Paris a fost în 2017, în momentul transferului lui Neymar de la Barcelona.
Potrivit L’Equipe, Messi s-a înțeles deja cu vicecampioana Franței. Argentinianul în vârstă de 34 de ani va semna un contract pe doi ani cu gruparea din Paris, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an. De asemenea, Messi va câștiga aproximativ 40 de milioane de euro pe sezon la noua sa echipă.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
Neymar, foarte aproape de un transfer în Premier League! Ce echipă e favorită să-i obțină semnătura
24/06/2022 LA 12:46
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG! Cum au făcut parizienii 700 de milioane de € pe spatele starului
24/06/2022 LA 12:30