Antonio Conte este concentrat pe finalul de sezon din Premier League, dar e foarte posibil ca italianul să o părăsească pe Tottenham chiar dacă echipa londoneză va termina pe un loc de Champions League.
PSG a câștigat al 10-lea titlu din istorie în Ligue 1, dar parizienii vor să renunțe la Mauricio Pochettino, chiar dacă asta presupune plata unei compensații financiare de aproximativ 15 milioane de € către argentinian și staff-ul său. Șefii de pe Parc de Princes îl vor pe Zinedine Zidane, dar acesta este dispus să aștepte până în iarnă pentru a-l urma pe Didier Deschamps la naționala Franței, astfel că Antonio Conte a devenit marele favorit să ajungă pe banca lui PSG.
Nemulțumit că Tottenham nu investește pe măsura așteptărilor sale, Conte e tentat să meargă la PSG, club care-i va oferi toate condițiile pentru a se bate pentru cucerirea Champions League. Presa franceză susține însă că italianul pune câteva condiții clare pentru a ajunge în capitala Franței.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Citește și:

Antonio Conte pune condiții clare pentru a semna cu PSG

Prima este legată de salariu. RMC Sport scrie că Antonio Conte vrea 30 de milioane de € pe sezon, ceea ce înseamnă dublu față de cât încasează la Tottenham. În plus, managerul de 52 de ani își dorește să aibă mână liberă la transferuri, atât la achiziții, cât și la vânzarea unor fotbaliști despre care consideră că nu are nevoie, dar mai are încă o pretenție.
Sursa citată scrie că italianul vrea în cadrul clubului un om dedicat 100% pe controlul activității jucătorilor în mediul online. Majoritatea starurilor de la PSG sunt foarte active pe site-urile de socializare, iar Conte e convins că jocul acestora poate fi influențat negativ din cauza reacțiilor din meciul online. Astfel, Conte ar cere angajarea unui specialist care să-i țină departe pe jucătorii lui PSG de comentariile negative ale internauților, care le-ar putea afecta moralul și i-ar putea distrage de la principala lor activitate, fotbalul.
Conte este îngrijorat că la PSG există prea mulți "jucători Instagram", iar impactul rețelelor sociale asupra acestora le fac mai mult rău decât bine, astfel că ar vrea să controleze într-o oarecare măsură activiățile acestora.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27