Ligue 1 este scena unor imagini violente la începutul acestui sezon, iar ceea ce s-a întâmplat miercuri seara, la Angers, a reprezentat, de fapt, un nou episod al unui "film" cu războaie.
Suporterii echipelor Angers și Marseille au invadat terenul și s-au luat la bătaie după fluierul final. Asta după ce ambele tabere s-au provocat pe parcursul întâlnirii prin aruncarea unor diverse obiecte și petarde.
Ligue 1
PSG și Barcelona pregătesc un schimb fabulos de jucători! Cine vine lângă Messi pe Parc des Princes
17/10/2021 LA 13:29

Fotbalul francez, sub "asediu". Noi scene de război la partida Angers – Marseille

Fanii oaspeților au spart un cordon de securitate și au ajuns pe teren. Același lucru l-au făcut și gazdele, stewarzii nu au putut controla situația, iar de aici a rezultat o bătaie în toată regula.
https://i.eurosport.com/2021/09/22/3224978.jpg
Crainicul stadionului a putut fi auzit apelând la calm, dar cu puțin efect, înainte ca forțele de securitate să înțeleagă în cele din urmă situația.
RMC Sport a raportat că Marseille și-a exprimat îngrijorarea cu privire la ușurința cu care fanii lor pot intra în teren, într-un raport de securitate întocmit înainte de meci. Problema violențelor pe stadioane devine din ce în ce mai mare pentru autoritățile franceze de fotbal. Până la acest joc au avut loc alte incidente majore în rundele precedente.

Au fost violențe și la Nice - Marseille și Lens - Lille

Confruntarea dintre Nice și Marseille din luna august a fost întreruptă după ce jucătorii oaspeți au fost loviți cu obiecte aruncate din tribune, determinându-l pe Dimitri Payet să trimită o sticlă înapoi. Gestul i-a provocat și mai tare pe fanii gazdelor, care au invadat apoi terenul. A izbucnit o luptă în care au fost implicați inclusiv jucătorii și membrii staff-urilor tehnice. În urma incidentelor, Nice a și fost penalizată în clasament. Iar partida se va desfășura din nou pe un teren neutru în 27 octombrie.
În această lună au fost probleme mari și la derby-ul Nordului, dintre Lens și Lille (scor 1-0). A doua repriză a început cu peste 30 de minute întârziere, după ce fanii celor două echipe au invadat la rândul lor terenul și s-au luat la bătaie. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a fi restabilită ordinea, iar meciul să poată fi reluat. Incidentele s-au încheiat însă cu șase suporteri răniți.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Ligue 1
"Întotdeauna înfometat pentru mai mult!" Mbappe, fotografie cu președintele PSG-ului, Al-Khelaifi
16/10/2021 LA 19:28
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
16/10/2021 LA 14:32