Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ligue 1, sub imperiul haosului! Fanii lui Lens și Lille s-au bătut pe teren! S-a lăsat cu arestări

Nicu Savin

Actualizat 18/09/2021 la 20:00 GMT+3

Partida dintre Lens și Lille, contând pentu etapa a 6-a din Ligue 1 a fost întreruptă minute bune din cauza răfuielilor dintre suporteri.

Incidente de la Lens-Lille

Credit imagine: Getty Images

După ce în urmă cu câteva săptămâni, partida dintre Nice și Marseille a fost oprită din cauza disputelor dintre jucătorii lui Jorge Sampaoli și fanii celor de la Nice, Ligue 1 a fost astăzi scena unui nou moment incredibil.
Derby-ul Nordului dintre Lens și Lille nu a oferit un spectacol prea mare în prima parte, cele două echipe intrând la vestiare la egalitate, 0-0. Începutul părții secunde a fost însă amânat cu aproximativ 30 de minute din cauza ultrașilor, care s-au răfuit chiar pe teren.

Spurs Chelsea

Lens - Lille, întrerupy 30 de minute din cauza bătăilor dintre fani

Mai mulți suporteri ai celor de la Lens au încercat să pătrundă în sectorul în care se aflau fanii campioanei Franței. Forțele de ordine au intervenit, dar mai mulți suporteri au reușit să spargă barajul și să ajungă să se bată chiar pe gazon cu rivalii.
Poliția a reținut o parte dintre fanii violenți, iar oficialii partidei s-au consultta minute în șir pentru a lua o decizie privind continuare partidei. În cele din urmă cele 2 echipe au revenit pe teren și partida a fost reluată, dar tensiunea din tribune este în continuare una ridicată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo