După ce în urmă cu câteva săptămâni, partida dintre Nice și Marseille a fost oprită din cauza disputelor dintre jucătorii lui Jorge Sampaoli și fanii celor de la Nice, Ligue 1 a fost astăzi scena unui nou moment incredibil.
Derby-ul Nordului dintre Lens și Lille nu a oferit un spectacol prea mare în prima parte, cele două echipe intrând la vestiare la egalitate, 0-0. Începutul părții secunde a fost însă amânat cu aproximativ 30 de minute din cauza ultrașilor, care s-au răfuit chiar pe teren.
Bundesliga
Nagelsmann dă marea lovitură pe piața transferurilor! Bayern și agenții jucătorului, criticați
IERI LA 06:25
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg

Lens - Lille, întrerupy 30 de minute din cauza bătăilor dintre fani

Mai mulți suporteri ai celor de la Lens au încercat să pătrundă în sectorul în care se aflau fanii campioanei Franței. Forțele de ordine au intervenit, dar mai mulți suporteri au reușit să spargă barajul și să ajungă să se bată chiar pe gazon cu rivalii.
Poliția a reținut o parte dintre fanii violenți, iar oficialii partidei s-au consultta minute în șir pentru a lua o decizie privind continuare partidei. În cele din urmă cele 2 echipe au revenit pe teren și partida a fost reluată, dar tensiunea din tribune este în continuare una ridicată.
Fotbal
Germania atacă România cu noul puști minune care a uluit în Liga Campionilor
30/09/2021 LA 10:46
Fotbal
Lionel Messi a debutat pentru PSG! Mbappe, seară perfectă, la poate ultimul meci pentru parizieni
29/08/2021 LA 20:36