Ander Herrera crede în continuare că Lionel Messi este cel mai bun jucător din istorie, chiar dacă argentinianul a avut parte de un sezon dificil la PSG. Ajuns pe Parc des Princes de la Barcelona, după ce nu a mai putut să își prelungească contractul cu echipa catalană, Messi a avut parte de câteva momente dificile la Paris.
Ajuns la 35 de ani, Messi a marcat 11 goluri în 37 de partide pentru echipa pariziană, mult sub așteptările fanilor, care își doreau ca Messi să repete performanțele din tricoul Barcelonei. Cu toate acestea, Ander Herrera i-a luat apărarea coechipierului său:
"Îi cereți să marcheze 50 de goluri pe sezon. Dacă nu înscrie 50 de goluri, lumea vorbește. Nu ar trebui să uităm că Leo a doborât recordul în Ligue 1: a lovit bara de 10 ori! Dacă marca alte 10 goluri, ar fi fost un sezon foarte bun pentru Leo.
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55
Dar pentru mine, el este cel mai bun din toate timpurile, fără discuție. Acum îl admir și mai mult pentru cum își gestionează viața de zi cu zi cu modestie, mereu zâmbitor", a spus Herrera pentru AS.
https://i.eurosport.com/2021/09/15/3219178.jpg
Citește și:

Ander Herrera crede în continuare în abilitățile lui Messi

În timpul interviului acordat spaniolilor de la AS, jurnalistul i-a spui lui Herrera că este posibil ca Messi să nu mai fie la acel nivel, de a marca 50 de goluri într-un sezon.
Spaniolul nici nu a vrut să audă de acest lucru, spunând că nu se știe niciodată atunci când este vorba despre Messi. De asemenea, Herrera l-a dat ca exemplu și pe Ronaldo, care a avut multe prestații bune la Manchester United, chiar dacă echipa a avut parte de un sezon slab:
"Cu Leo nu poți spune asta. Este ca la Cristiano, ei niciodată nu iau piciorul de pe pedala de accelerație. Leo se duce la naționala Argentinei și marchează 5 goluri. Cristiano revine la Manchester și are un sezon bun", a mai spus Herrera, care consideră că Messi îl poate ajuta foarte mult pe Mbappe: "Kylian poate profita mult de ajutorul lui Leo. El (n.r. Messi) îi poate pune mingea în locul potrivit, iar cu viteza sa (n.r. Mbappe), va ajunge în poziție de unu la unu cu portarul, acolo unde este letal", a mai spus Herrera.
Ligue 1
Motivul incredibil pentru care Lacazette nu poate juca în următorul amical al lui Lyon
22/07/2022 LA 09:56
Ligue 1
Galtier pregătește "curățenia" la PSG. Unsprezece jucători puși pe lista de transferuri
10/07/2022 LA 12:25