Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, ofertă uluitoare pentru Kylian Mbappe, pentru a-și prelungi șederea în capitala Franței

Andrei Nicolae

Actualizat 19/05/2022 la 15:34 GMT+3

Jucătorului în vârstă de 23 de ani, aflat cu un picior la Real Madrid, i s-a oferit controlul complet asupra proiectului sportiv al lui PSG, inclusiv angajarea și concedierea antrenorilor.

PARIS, FRANCE - MAY 08: Kylian Mbappe of Paris Saint Germain warming up during the Ligue 1 Uber Eats match between Paris Saint Germain and ESTAC Troyes at Parc des Princes on May 8, 2022 in Paris, France. (Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty

Credit imagine: Eurosport

Paris Saint-Germain a făcut o nouă încercare disperată de a-l păstra pe Kylian Mbappe pe Parc des Princes, oferindu-i controlul operațiunilor sportive, după cum relatează postul TV spaniol El Chiringuito, citat de Daily Mail.
Contractul campionului mondial în vârstă de 23 de ani expiră la sfârșitul sezonului și este la un pas de a pleca gratis la Real Madrid. Mbappe mai este sunt contract cu PSG pentru încă 6 săptămâni.

PSG, ofertă uluitoare pentru Kylian Mbappe, pentru a-și prelungi șederea în capitala Franței

Giganții din Ligue 1 i-au făcut francezului o nouă ofertă uluitoare, în încercarea de a-l convinge să nu plece. Președintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, i-a oferit control complet asupra operațiunilor sportive. Practic, i-a propus să devină "proprietarul proiectului" din sezonul viitor. Inclusiv să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe. Potrivit informațiilor publicate, jucătorul ar putea alege viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.
Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună, cu care ar deveni cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mai mult, Sky Sports a susținut că Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță.
Pe de altă parte, ziarele din Spania au susținut că Mbappe va face un anunț oficial cu privire la mutarea sa la Real după finala Ligii Campionilor din 28 mai, pe care Los Blancos o vor susține cu Liverpool, la Paris.
"Mai întâi Paris, apoi Mbappe", a fost titlul ediției de marți a AS, care a făcut referire la faptul că finala va avea loc pe Stade de France. Publicația a precizat că Mbappe plănuiește să-și ia rămas bun de la PSG în săptămâna viitoare, iar Real anunță oficial transferul după finală. Francezul va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria clubului de pe Bernabeu, iar clauza lui de eliberare va fi cea mai mare din istoria fotbalului mondial. El ar urma să semneze un contract pe cinci ani.
Mbappe pare că s-a decis deja. El a declarat zilele trecute: "Nu pot spune despre viitorul meu, dar veți ști foarte curând... este aproape hotărât. Nu este momentul potrivit, dar da, da…, decizia este aproape luată."
Mbappe a fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo