Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, criticat dur de fani după meciul cu Montpellier "Atitudine șocantă, e un monstru"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/08/2022 la 13:56 GMT+3

Kylian Mbappe a fost criticat dur de fanii lui PSG și ai fotbalului în general, după ce a încetat să mai alerge pentru a-și ajuta colegii la un contraatac. Comentariile pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, iar starul francez a fost acuzat pentru atitudinea sa.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
PSG a câștigat cu 5-2 în fața lui Montpellier, într-un meci din etapa a doua a campionatului francez. Un autogol, Neymar cu o dublă, Mbappe și Renato Sanches au fost marcatorii campioanei Franței, într-un meci facil, în fața propriilor suporteri. Chiar dacă echipa pare să funcționeze din ce în ce mai bine, a existat o fază pe parcursul meciului care a stârnit furia suporterilor.
Kylian Mbappe a fost criticat dur pe rețelele de socializare după ce s-a oprit din alergat la o fază de contraatac care, spun specialiștii, se putea încheia cu gol. Vitinha se afla cu mingea la picior în zona de la centrul terenului și în părțile laterale se aflau Messi și Mbappe. Vitinha a ales să trimită o pasă în partea dreaptă, spre Messi, ceea ce l-a determinat pe Mbappe să nu mai urce în atac, făcând și un gest cu mâna, prin care și-a arătat dezamăgirea că mingea nu a ajuns la el.
Faza a continuat și a sfârșit prin șutul lui Hakimi, care rămăsese singur cu portarul. Analizând faza, s-a observat că partea dreaptă, unde trebuia să urce Mbappe, era liberă, iar Hakimi putea trimite o pasă acolo dacă avea un coechipier care să îl ajute. Totul s-a încheiat cu o ratare, dar atitudinea lui Mbappe a atras un val de critici pe rețelele de socializare.
Citește și:

Comentarii dure la adresa atacantului francez

Mbappe nu a fost deloc menajat de suporterii lui PSG. Aceștia și-au vărsat furia pe atacantul care cucerea Cupa Mondială cu Franța, în 2018.
"Contraatac. Vitinha i-a pasat lui Messi. Mbappe s-a oprit din alergat și s-a întors cu spatele, ca și cum nu mai vrea să fie prezent în acea fază."
"Un jucător de 23 de ani cu atitudinea asta... niciodată nu va ajunge în top. Dacă eram antrenorul lui îl schimbam imediat ", au fost doar două dintre comentariile de pe rețelele de socializare.
Alți fani au fost mult mai duri și au acuzat faptul că PSG l-a transformat pe Mbappe într-un monstru prin contractul pe care i l-a pus pe masă în încercarea de a-l convinge să nu plece la Real Madrid.
"PSG l-a transformat pe Mbappe într-un monstru prin contractul pe care i la oferit. Sunt sigur că noului antrenor îi va fi foarte greu să gestioneze situația. Omul ăsta se poartă de parcă e deasupra tuturor din club. Când nu primește pasă se oprește din alergat. Se simte prea important și are o atitudine șocantă, care lasă de dorit", a scris un alt suporter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo