În ultimii 2 ani, PSG a făcut tot posibilul să îi ofere un nou contract lui Kylian Mbappe, dar acesta a refuzat inițial toate propunerile francezilor. Se părea că fotbalistul va ajunge gratis, în această vară, la Real Madrid, în contextul în care, foarte multă vreme, a fost principala țintă a celor de la Real Madrid pe piața transferurilor.
În cele din urmă, Mbappe a luat decizia de a-și prelungi înțelegerea cu parizienii. În această vară, atacantul de 23 de ani a semnat un contract valabil, conform precizărilor făcute de oficialii de pe Parc des Princes, în următorii trei ani.
Jurnaliștii publicației L'Equipe au anunțat acum, însă, că Mbappe ar putea pleca mai devreme de 2025 de la PSG. Francezii au scris că de fapt înțelegerea ar fi fost semnată pentru două sezoane, respectiv până în 2024, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
IERI LA 14:05
În aceste condiții, Kylian Mbappe ar urma să rămână liber de contract la finalul sezonului viitor, 2023/24, putând pleca gratuit la orice altă echipă.
Citește și:

Detalii contractului semnat de Mbappe cu PSG

La începutul lunii septembrie, Kylian Mbappe a fost subiectul unui amplu reportaj al celebrei publicații New York Times. Jurnaliștii americani au publicat, printre altele, detaliile financiare din contractul acestuia cu PSG, notând că francezul a primit cel mai mare bonus din toată istoria sportului.
Conform sursei citate, Mbappe va primi 83 de milioane de euro pe sezon, ceea ce înseamnă un total de 249 de milioane de euro.
În plus, atacantul a încasat 125 de milioane de euro ca bonus de instalare, deoarece el ar fi putut pleca liber de contract. Americanii susțin că aceasta este cea mai mare sumă primită de un sportiv fără contract în toată istoria.
Marele obiectiv al lui Kylian Mbappe este câștigarea Champions League cu gruparea pariziană. Dacă acesta va fi atins în următorii ani, sunt șanse mari ca francezul să-și dorească noi provocări și să plece la altă echipă.
Ligue 1
Culisele prelungirii contractului lui Kylian Mbappe cu PSG! Ce i s-a promis atacantului francez
19/09/2022 LA 08:14
Liga
Real Madrid nu a renunțat definitiv la Mbappe și Haaland! Planul "galacticilor", dezvăluit de Marca
18/09/2022 LA 14:09